Det första ljuset lyser det första i min rad, jag ser den lilla lågan och känner mig så glad, nu vet jag riktigt säkert att julen ska komma

Tiden bara rinner på..från att må jätte dålig till att må het ok är en ganska bra sak och med tiden så slutar man tänka och bara lever. Nu börjar jag inse en hel del med denna resa..jag menar jag har redan gått en termin i spanien..om bara tre veckor kommer jag hem och jag har gått här en termin. Det känns så bra och jag har vuxit så det knakar. Hoppas folk förstår att detta inte har varit en dans på rosor för det har det inte, hur kul jag en kanske har haft och gjort en massa saker som ni hemma i sverige inte gör men tro mig det är jobbigt...men jag har klarat mig så bra om jag ska jämnföra med andra. Men dom är på bättringsvägen och det Är sa kul att se..jag har varit den som varit den starke, som tar hand om alla och sen nu när folk börjar må bra då inser man shit, men jag då? Därför blev det en smäll för mig just för att jag inte tog hand om mig själv. Så ett tips, ta hand om andra men vafan tänk mer på dig själv och våga säga det. Vi svenskar kan vara så försiktiga och vill bara hjälpa allt och alla och si och så..borde bli lite mer som spanjorerna, rakt på sak, säga vad vi tycker och tänker och bli lite tuffare helt enkelt! Men det lär vi oss med tiden men det går dubbelt så fort här nere.
Så hur ser det ut nu..jaa?
Jag går i plugget som vanligt och jag hade en skit veckan men sen förra veckan var det ganska lungt och jag kände inte att nu måste jag plugga det och det och massa annat varje dag. Jag kunde bara sitta och ta det lugnt. Umgås mycket med mina vänner, tränar och njuter av tiden men saknaden hem är outhärdlig. Men som sagt nu får jag andra tankar och det är plugg nu kommer det igen och jag ska fokusera stenhårt på det nu så att jag kan åka hem med gott samvete och veta att jag gjort allt jag kunnat. Ska ta och unna mig nästa vecka kanske med att gå och shoppa lite till mig själv men också julklappar..det är ju dags för det med nu, men vad fan ska man handla i Spanien som julklapp liksom? Jag är en smart flicka så jag kommer nog på något.
Nej nu orkar jag inte mer nu duschad, doftljus och värme nu kan jag nog sova.
Hasta Luego♥

hurra hurra hurra

Lilla jag fyllde år idag, känns jätte konstigt att jag inte är hemma i sverige och firar det med mina vänner hemma, släkt familj ni vet det klassiska som man liksom alltid gjort varje år men nu är jag med nya underbara vänner och i Spanien. Hur konstigt är inte det?
Men som sagt har min dag varit väldigt upp och ner. Vaknade och visste nu ska jag på matte i två timmar fanvad sämst och jag kom försent och fick ett viskande grattis av Lovisa och Julia och fick ett litet leende, men sen satte matten igång och allt bara sög. Hade också fått ett sms från mamma och pappa och skickade iväg ett sms till mamma att jag tackade så mycket och jag har en fett deppig dag. Precis då kommer Lisa in med en fett bukett av blommor och säger det är från din mamma Petra, Grattis på födelsedagen. Då kan vi prata tårar som bara rann mitt på matten och alla satt där inne, usch så jobbigt! Men sen var det lugnt! Kunde inte vara lyckligare och gick sen omkring med dom 17 rosorna och drog nog till en del uppmärksamhet, men det var skönt på något sätt, att folk tittade på mig och undrade vem det var till eller varför just jag fått dom. Grattis rullade in och jag blev gladare och gladare för varje människa som kom och sa det. Slutade ju tidigt så i skolan var jag inte så länge men gick hem och dunkade musik och gjorde en sallad, det var de godaste jag gjort alltså.
Josefin ringer och bah, vart är du? Eh, jag är hemma. Okej men du ska inte vara enam idag så jag kommer till dig sen går vi till lägenheten. Okej, hon kommer upp och går vidare till lägenheten och snackar en massa skit och njuter av vädret och att vi har möjligheten att bara gå dit när vi vill.
Tiden går och jag ska till frisören och fiza mitt hår och det blev så bra, slingorna och allting, mindre nöjd med klippningen men det får jag lösa ett tag framöver..tur att det växer ut igen säger jag bara!
Går sedan hem och dags att göra sig i ordning för middag med Lovisa, Julia och Josefin. Jag kommer sent till mötesplatsen som vi sagt "tidsoptimisten själv" men vad ska man göra. Kommer dit och får en dunder stor gruppkram och kommentarer om mitt hår och sen kommer två av det bästa presenterna. En bukett med klubbor och en hatt som det står Happy Birthday på med en tårta högst upp. Så jag får gå omkring i den när vi skull eleta efter en bakomat och om jag fick blickar, folk som tuta och hela grejen. Men sen vid middagen fick jag ta av mig den. Vi åt god mat och efterrätt och gud vad vi skrattat om olika filmer. Roliga kommentarer osv. Njöt varje sekund som jag satt där och hoppas ni också gjorde det. Proppmätta och belåtna går vi hemåt, nästan rullade fram.
Så nu sitter jag hemma och njuter sista tiden av dagen, svara på massa grattis och inlägg på facebook till Skrillex.
Fick även en liten present från min spanska mamma så att jag kommer ihåg henne säger hon, men det är klart jag aldrig kommer glömma bort henne eller någon här nere!
En sak till...jag gick in till personalrummet för att jag behövde hjälp av min mattelärare och han säger till alla om och om igen när det kommer in nya lärare också..." ja den hÄr tjejen fick en stor bukett rosor på mi lektion och blev så glad att tårarna rann, men jag tror dom torkat nu va?? hehe" Andra lärare gav mig kramar och sa grattis också, jätte kul verkligen!
Helt enkelt en lyckad födelsedag i España!!! Tack igen för alla gratulationer ni är bäst, ni gjorde min dag!!!

När livet är tungt gör det du blir glad av.

Nu har jag haft det skit sen i onsdags och aldrig haft de känslorna förut så då för att bli av med allt skit går jag och tränar. Jag gör något som jag tycker är kul och jag mår bra av det. Man ska göra det som får en att må bra, sen om det blir bättre senare det kan man inte garantera men då får jag väl gå ner igen elller gå på en powerwalk med högsat volym i öronen...vad ska man göra liksom!
Spinning med Elsa kl.12 Är inte så fel en lördag♥

17:09

Usch hörrni nu är det tungt, nu vill jag bara hem, men samtidigt inte..jag har alldeles för mycket människor hemma som jag behöver som t.e.x speciellt min familj att bara kunna säga mamma, jag mår inge bra jag behöver en kram och så får jag det..jag vet att jag kan få det här med men då måste jag gå till någon för att få det. Men det kan vara skönt att ha det ialf en ingenting. Jag har insett att jag klarar mig inte utan det sociala, jag blir galen då och jag mår jätte dåligt! Men heeej, that´s med liksom!
Men som sagt ny vecka och det går fort men endå sakta jag kan inte bestäma mig längre ;) men jag tränar som attans och tar det extremt lugnt, jag gör lite det jag känner för och sen skolan då ofc. Sista proven på g nu skönt sen är det bara inlämningar och sen kommer proven igen innan jag ska åka hem men det är då det!
idag så har jag ialf varit på matten sen slutat och har faktiskt fixat mina naglar blev riktigt bra och är jätte nöjd, får se om jag kan leva med dessa annars är det bara ta bort som tur är. Så efter det blve klockan kanske 2 och efter det har jag bara varit hemma och kollat film och ska plugga halva natten och inte träna idag, börjar redan få ångest om att jag inte ska det men jag har fått lite problem med detta igen känner jag, vilket inte är bra!
Jag har blivit ett värsta Seal fan nu de senatse dagarna, riktigt grym röst jisses!
- Crazy
- Amazing

9 november

Sitter i skolan och det känns som att allt går skit segt nu bara för att..jag vet inte varför men börjar snart min sista lektion som kommer pigga upp dagen för det är geografi skitkul..kanske låter skumt men det är det när man har en grymt bra lärare! Ångest inför två prov samma dag nästa vecka men det ska jag försöka fixa. Jag ska ju som sagt inte till Madrid vilket ger mig lite egentid så jag ska kunna plugga och göra det jag själv vill. Längtar tills i morgon för då ska jag vara i skolan med bea och emma äntligen ska dom komma till min skolan, dagen innan dom men det är ju bara för att alla är i Madrid, fega jävlar ;) haha
men dom kommer ialf..så ikväll efter skolan så ska jag direkt till Alpha och träna och sen ska jag duscha och göra mig snygg för att gå ut me brudsen en sista kväll, men jag är väldigt sparsam nu så jag får se om jag kan käka middag med dom, kanske bara blir en kaffe på Lollas eller någe annat.
Det är synd att jag inte har min mobil med kamera så jag kunde lägga upp bilder på bloggen och på facebook...
hela min plan med min blogg blev ju sumpad men vad ska man göra. Jag får satsa på en iphone när jag kommer hem till jul, som min egna lilla julklapp til lmig själv men vet fan inte om jag vågar ta med den ner. Jag kan ju göra det men ha två mobiler och sen när jag går ut lämnar jag den hemma eller när jag ska göra något sådant överhuvudtaget.

Men men, jag ska ta och skriva på lite annat nu och ska jag traska upp för dom extremt jobbiga trapporna som kommer ta jätte lång tid att komma uppför. Nej jag bara skoja det är två trappor så jag sitter nog kvar och kollar runt på alla bloggar en gång till, det kan ju vara någon som har lagt upp någe nytt, vem vet?

"Just Dance, you gonna be okay"


För ett år sen hade jag brunt hår, blek hy och satt i något klassrum(Jag kommer inte ihåg vad fan det hette??!! HJÄLP!!!) konstigt detta alltså, allt är bara fel!


Madrid är nog kul men jag föredrar att dansa

Vad händer här egentligen, snacka om att haft lite otur:
- Mobil borta med alla bilder som jag tagit osv
- Kan inte ta några bilder alls
- Datorn craschade påvägen ner
- Slutat på mitt jobb, men det behövde jag..
- Ska inte åka till Madrid med skolan, klarar inte bussen, har massa plugg. Får åka dit när jag verkligen kan så jag kan utnyttja tiden i den vackra staden som alla säger!
Det  har varit flera tuffa beslut som ska tas, har blivit jätte sårad, kommit igång med träning som får mig att må bra och sen väntar jag till torsdag för då får jag dansa och gå på yoga den bästa dagen i veckan och jag tänker inte missa det. Det kanske låter skit töntigt, men jag har insett vissa saker som jag bara måste göra som t.e.x. inte missa dansen eller yogan!
Kommer hem den 22 december skulle kanske blivit tidigare men så blev det inte, det var synd!

RSS 2.0