Dagarna efter jul är här och jag har varit hemma en vecka

Julen har varit och jag har haft det så bra. Jag har hunnit med massopr av saker och enda från dag ett nä'r jag landade på arland har det hänt någonting varje dag. Sara och sofia var ju dom som lurade mig och stod på arlanda när jag kom och det var det bästa som kunde hända. Jag har saknat dom så mycket. Efter det hälsade jag på roden och massa andra vänner som jag saknat mer en någonsin. Förra onsdagen hade jag också en underbar fika med min ex klasskamrater, men jag kommer alltid att säga min klass för det känns rätt men egentligen stämmer ju inte det! Mp10..vad ska man säga det var fan den bästa klassen någonsin nu inser jag, eller hela media liksom det finns inget bättre. Men jag ville hah äventyr och det fann jag inte där.

Dagarna efter jul är nu inne och jag har redan varit inne på mellandagsrean igår i täby, svårt som attans, saker var redan slut folk hade stått och köat för att komma in när affärerna öppnade. Men vi var där kanske vid 2 och det var fortfarande kaos. Men det får man ta! Men idag om exakt 38 min så ska jag gå till bussen och åka in till huvudstaden. Jag ska gå på bio breaking dawn, har ju inte sett den eftersom jag varit i spanien och dom har bara dubbat skitpå alla deras filmer och tv serier. Så det ska bli riktigt spännande och se. Ska tydligen bjuda bea på donken också vet inte hur det kommer sig men det gör inget, ibland måste man vara snäll. Hon kommer få bjuda på paj sen det ska jag se till ;)
Dags att göra sig i ordning man kan ju inte gå till bussen i morgonrock och knullruffs direkt, undra vad fan jag har gjort liksom!
Haha, ha en underbar dag för det ska jag ha!


Satt också och kollade på Victoria Secrets igår med bea som dreglade över Alex. Men jag är kär i denna låt och jag missade detta år, kul!!


Det lider mot jul

Man kan börja med en sak att det känns inte som att det är jul snart. Kan fortfarande sitta ute på ballkongen och sola, kanske inte ligga på stranden precis men så fort man ligger i lä så är det jätte varmt. Sen kan det vara skönt att inte ligga på stranden där verkligen alla kan se en, men nu kan du ha på dig exakt vad du vill, ligga och sjunga jätte högt eller jaaa, vad man nu vill göra.

22 december då smäller det, då ska jag hem och ja, det känns som hundra år men det är bara en vecka nu idag, exakt en vecka det är som det är men jag kommer ialf hem i några veckor. Vore så jobbigt om jagvar tvungen att vara här under jul...då skulle jag typ inte åkte hit tror jag. Men nu är jag här och jag ska njuta av den sista tiden som jag har kvar här och inte klaga. Hör ju från mamma och andra att ni går omkring i kallt snö väder eller har varit lite snö så som jag förstod det. Jag är nästan lite rädd att jag inte kommer ha tillräckligt varma kläder när jag kommer hem, men det märks nog ganska direkt.

Nu ska jag dra på lunch och sen ha dans. Shake that body you now!

puss♥

Tänka efter kanske?



stackars kille..men sen finns det människor som killen nedanför, alla borde vara som honom!



Vilket leende killen har, man blir så glad av hela honom!


RSS 2.0