Reeeeeeeeeeeeeeeeea

Vakna nu jag och systern. Dags att fixa sig för att nu bär det av till Täby jag vill bara ditt fort som fan och rycka åt mig allt jag ser, nu när man har pengar ska det användas!!!
Men när min syster ska fixa sig är hon inte den snabbaste så jag sitter nu och väntar men nu klirrar det i dörren hon kanske är klar nu. 
Det blir även middag med hela familjen i täby i kväll super mysigt!
Hoppas på en bra dag med mycket nöje, hoppas först och främst på att hitta en klänning annars blir det riktigt jobbigtO_o 
Juste träffade ellinorgulll igår kväll. Samuels buss var sen så då kom hon hela vägen till bromma och vi slutade med en flott middag på max som jag inte kunde hitta till så det blev en liten genväg genom, ehm något! hahah 
puss på er ! ♥

Nu väntas bara en sak innan det nya året

Vilken vecka det har varit och extremt dålig uppdatering, men vem hinner det under julen, inte jag ialf. Men jag har gjort mycket kul, full fart hela tiden. Ångrar ingenting, förutom att jag inte hunnit träffa vissa som jag verkligen vill träffa, men sånt är livet. 
Julen var bra, på självaste julafton hade man alla vanliga traditioner som man alltid haft. Julklapp i strumpan när man vaknar och julfrukost, sen slappa och göra sig i ordning tills släkten kommer kl.3 lagom till Kalle Anka som man bara måste se. Efter kalle blir det förrätter och efter det varmrätter och när man är så mätt att man inte vet vart man ska ta vägen så är julklappsöppning och fika. Ungefär så såg dagen ut. 
Dagen efter då låg man bara i soffan hela familjen och tittade på film. Menyn bestod av Karate kid , En trollkarls lärling och massa allt i mat och godisväg som blev över från julafton. :) 
Och igår söndag så träffades släkten igen hemma hos min mormor i stan för att äta kalkon. Hehe fråga mig inte varför just kalkon men så blev det ialf :) trevligt som satan att vara med släkten så mycket under en helg. :o 
Sen blev det slagg i bromma med systern min. 
När jag vakande idag så var det bara gå upp och jobba lite nere i garaget, tjäna lite extra pengar inte mycket men endå, pengar som pengar. :) När jag var klar gick jag upp tog jag lite lunch och drog till centrum. Har gått runt och kollat lite men jag kan inte köpa något för jag glömde plånboken i bilen som är hemma. Men som tur är ska jag in med erica och mamma i morgon till täby, då får jag mina pengar!!! Då ska det shoppas, massor! heheh 
En sista sak är ju att små barn kan ju vara det bästa som finns, det kom fram två ungar och började prata med mig helt random, dom var impade av  min dator och undrade om jag gillade att spela spel, men jag insåg att jag gillar mer facebook hahah men det skulle ju inte dom fatta :D hahah 
Ha det bäst, nu väntar bara nyår innan det nya året kommer! 
Puss♥

saknaden är stor

Nu sitter jag här helt i onödan ska endå nu ner på stan och kolla lite saker med sara och kanske några flera. Sen vet jag inte vad som händer, går inte på lektion ialf ska nog in till stan och sola hos pappsen och träffa elinor den gullegrisen! :DD SAKNAD ÄR DU!!
Puss, i morgon är det verkligen lov men mitt har börjat Nu!
Hihi, lockiga tjejen! :D

The last song

Idag så var det ju tid att ta sovmorgon tyckte jag, och det var så värt att göra det. Har haft en bullrig vecka med mycket socialt och annat skoj. I torsdag så fyllde Jennifer år stora tjejen och idag är det Lisas tur att bli ett år äldre, grattis på er båda! Idag ska jag hem och ta det lugnt sen vidare ska man till Jennifer och fika lite, fira henne och bara umgås det var så länge sen så det ser jag fram emot. :) vet ej vilka som kommer en men det får man se..
har gjort klart massor av saker nu i skolan och det känns så skönt att veckan är över och nu är det bara julavslutning m.m och sen är det fan jul.... gaaaaaah! jag har inte köpt en enda present asså, jag är så körd. Men mina föräldrar vill verkligen INTE att jag ska köpa några presenter... :( jag ska nog komma på nått!
Dags för lunch nu när Sara blir klar med sin affisch för jag dör, jag ville äta lunchen i skolan så jag tog ett äpple bara i morse på bussen så, skynda!!!! D:
See ya later! ♥
New haircolor!

ibland är väggen sned, för då är den inte rak...

hej nu sitter ja på en liten stol i skolan, den skaver på stjärten. just ja de är gästbloggning från Rasmus nui.
snart har jag förmodligen en håltimme till klockan jättemycket på förmiddagen. as kul!
men ja är inte butter för de. för ja kan alltid springa runt skolan om jag vill de.
nu orkar jag inte skriva mer för att jag känner på mig att petra är jättenyfiken på att se vad jag har skrivit, så jag fortsätter nog att skriva massa så hon får vänta lite till, för de tycker jag är mycket roligt.
juste de är en förpillrande vacker dag idag idag idag..... har jag hört!
Viktor hälsar han står och flåsar i mitt vänstra öra så att jag nästan ramlar av pallen.
kram på de

Nu är det dags för fredagsmys!

OMG en macbook air hata rasmus som fan, vill ha också!!
Jag har ju opererat mig i torsdags igår och det var riktigt obehagligt kan jag säga. Så när man kom hem käkade jag upp en hel glassbunke och dräglade framför Eclipse :) så det var mys!
Idag fredag så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt skit skönt. Men nu sitter man hos rasmus och ska ha en super trevlig kväll med lite foto i studion sen ska vi kolla på IDOL FINALEN :D Jag och sara ska snart gå till ankaret och äta, hoppas jag kan äta har inte tuggat på några timmar och är jätte stel i munnen... usch!
Dom som kommer delta i dag är Mimmi, Rasmus, jag, Sara, Emma, Julia, Timmy, Tom, Linus, Sofie och sen vem vet vilka flera.
Jag blir snart bra igen så att man kan bli sitt gamla vanliga jag igen. hihi
Pussss♥

6 december

Igår så var jag hemma hela dagen. Bara tog det lugnt och städade lite och små andra saker. Timmy kom förbi på kvällen och vi spelade lite gitarr och kollade låtar awsome.Sen insisterade Timmy på att se Antz,gick med på det! Den var bra och det var länge sen man såg den. 
En bra natt med mycket sömn för att jag tog sovmorgon, så sköööönt! 
Sitter nu i skolan med ett gott humör men när man kommer hem väntar plugg typ hela veckan för att jag inte ska vara ute dagen innan med att plugga inför samhällskunskapen. ;) DUKTIGT TJEJE! 
pusss♥

3 december

Är hos Bea och fixade oss för folkets men fick sen reda på att det blev inställt, kul! jaja blir något annat kul, med folket som skulle dit!
Nu stressar Bea runt som en yr höna, hihi medans jag sitter och sköter lite blogg. :)
I veckan har gått så jävla fort att det finns inte ord, har fått vara i studion och fotat, riktigt nöjd med några bilder. Ska slänga upp dom på bloggen när jag fixat dom ordentligt inte som dom på facebook. :o
I morgon lördag blir det mer fotande hoppas jag hemma hos Bea och senare kväll blir det avfärd mot emmas hus. SAKNAR DIG SOM FAN.
Juste jag träffade sötaste elli på bussen hem idag och jag typ skrek över hela bussen, kändes ju bra. haha puss på dej.

hejdå allihopa! ♥

1 december

Asså shit!
Tiden bara går och går det är liksom redan 1 december. Jag trodde typ att det var måndag i dag när jag snackade med Timmy i morse. Men han hade rätt och det var bara skönt. Det är bara två dagar kavar på skolan sen är det helg igen. Jag sov hos Beatrice och jag köpte pepparkaksdeg och lite julmust så det skulle bli lite mysig julkänsla. Jag fick mjöl över hela mig och gick omkring med det på näsan hela kvällen. Men jag kanske gillar att gå omkring med mjöl på näsan sa jag till Sissel :D haha
Duscha i iskallt vatten också men det var det värt, jag var verkligen tvungen. Hahah
Bea väckte mig på morse när dom skulle till skolan för att.. ehm jag vet inte, jag blev skit rädd ialf kan jag säga. Min minn var nog vacker eller vad säger du Bea? ;)
Nu har man datakunskap och lär sig om Illustrator som är ett extremt kliv vidare. Men jag lyckades ganska bra, hopps på bättre nästa gång.
Ska hitta någon som kan hjälpa mig med att få en låt inspelad men det kan ju ta ett tag, jag har ju ingenting men jag har ju två proffs som jag kan kolla med och se om det går. Är så jävla sugen på att få just DEN låten inspelad med mig!
love it ♥
outfit:Instoppat
Linne röd/vit randig- bikbok
kofta- ?
jeans läderlappar- ginatricot
massa ringar- Hm och gina
armband- hm
Bild:

RSS 2.0