23.e

Nu blev det ju så att  när jag skulle springa till Saras skåp för att ta hennes lurar så kommer Rasmus också för han ville också ha dom ( fast han frågade först ialf) tyvärrr.... Men då brottas vi vid skåpet och kämpar för dom fantastiska hörlurarna men då ser jag hur jag har fått ett sår.. som Rasmus orsakade.. den jävel... så jag blir jätte ledsen för det är ett skinsår...buhuu!!!!!
When you sleep.... "vridande ljud med knaster" mohahahahahahah!

I am hot!

Alltså jäklar säger jag bara....













22.a

Fan vad jag är bar i skolan nu förtiden... är riktigt stolt över mig själv.. men det är verkligen det enda som funkar just nu. Ska prova träna i morgon för att se hur ryggen mår... är som sagt inte med på idrotten som är nu för att vila mig två dagar. Vill verkligen bli bra orkar inte ha problem och jag är en sån person som aldrig har ont eller är skada vilket gör mig rädd. Den rädslan att förlora det enda man har, det enda som man kan göra! Om dettta inte funkar har jag ingenting jag kan göra som jag är bra på. Visst man kan alltid lära sig nya saker och bli bra på det men jag är lite lat! höhö nej men vi får se helt enkelt.. 
Kanske ska ta och gå till idrotten och visa att man ialf  är i skolan att han inte tror annat. :) 
Ciao världen! 

21.3

Nu brakar världen samman i mitt huvud, orkar inte... vill bara vara ensam med mina vänner ni som gör mig glada. För nu är jag inte glad!
Jag gömmer det som alla gör men jag vet inte hur länge min mask håller!

15e

Dom snyggaste och bästa på hela media!

13e

Jag börjar tröttna nu på att skriva. Men ibland vet man inte vad man ska skriva för att det händer inte så mycket saker att man kan eller vill skriva om det. det händer saker hela tiden för mig men det är bara ett vanligt liv som vem som helst. Man har sin familj, kompisar, skolan eller idrott/ träning man skriver om men sen då?
Jag vill skriova massor av saker men man är alltid begränsad i sin blogg när man inte vet vilka som läser den, men då ska jag ju inte skriva blogg tycker man då men jag orkar inte skriva en dagbok hehe så bloggen får bli det där jag skriver.

Men just nu är det för mycket problem, men som jag skrivit tidigare så vem har inte det just nu verkar det som. Men jag har fått kolla på fotbollen nu, ska träna med juniorerna i morgon. Fett nervös, men jag har redan tränat med dom en gång men nu är det mer på riktigt.. eller ? haha
Hade match idag och det var SKITKUL.
Det blev förvisso 1-1 men som första match var det bra.
Min insats var mer en väl godkänd. Jag håller på att lära mig
att inte kolla på det som jag gjorde dåligt hela tiden utan det som faktiskt
var bra och säga till mig själv att du var bra idag!
Det är jätte viktigt inser jag nu, att man kan säga till sig själv att man är bra.
Inte bara inom idrotten utan hela tiden.. åh vad snygg jag är idag... det gör så mycket för en själv.
Jag är nu klar med uppsatsen eller jag har varit klar sen innan sportlovet men en liten sammanfattning
som jag segade med. jag vill plugga utomlands nästa år... puss och god natt ♥

Dagens låt:

Iv'e had the time of my life i Ditrty Dancing


9e mars

Fan att det ska vara så jävla rörigt... man klara av vissa saker men sen kommer det nya direkt.. det är som att gå och dammsuga efter att någon går in med skorna i en barnfamilj.. dålig metafor men den får duga! Sitter och funderatr lite på vad man vill?
Ville jag gå på roden, vill jag verkligen spela fotboll, vill jag bo hemma, vad ska jag välja i skolan osv.. finns hur många olika saker som jag skulle kunna rabbla upp som går igenoom mitt huvud just precis nu!
Men nu ska skolan bli klar, dom sakerna som man bara måste göra... det är då en sammanfattning på naturkunskapen.. det är bara den kvar nu, har liksom skrivit fem A4 så kan ju inte sumpa detta nu.. sen till sist är det att jag ska välja inriktning inom media till tvåan och individuella val ojoj.. nu börjar det hända saker som man måste bestämma sig för. Det är ju en kick vidare vad man ska göra sen liksom. Utan rätta kurser så kommer du kanske inte in på den högskolan du vill eller något annat, så det är verkligen super viktigt! Jag får ångest nu och det är för att jag var nog lite snabb med att välja vad jag ville gå.. skulle ha tänkt ett tag till, allting var så självklart med att åh skönt att inte åka långt jag kan ha roligt på media och sånt.. men nu när man är i den sitsen av det som gäller ens framtid blir jag rädd. Men jag klara detta, för jag har den hjälpen av mina nära och kära!
Nope, nu struntar vi i skitsnacket ( ;) ) och drar på träning i stället, see yaa! ♥



Snart är man där, 1 månad och 2 dagar

8e

Sportlovet,trevliga saker har hänt men mycket har hänt för mig saker som man måste hantera och lära sig av. Det må vara saker man ångrar men något man lär sig av. Hatar att det ska vara så... det klassiska " man lär sig av sina misstag" hata! Men vad ska man göra visa måste stå ut med et värsta för att lära sig medans andra lär sig men inte behöver känna det.
Jag har ialf träffat Emma denna vecka sååå mysigt verkligen... mycket nyttigt tycker jag! Sen så det "old gang" i lördags hemma hos mig.. ojoj vad ska man säga, skrattat har vi gjort, delat med sig pinsamheter och jag spöade pojkarna i poker.Hahah
Ny vecka me n började skolan i dag tisdag för vi hade bara en lektion i måndags och jag var klar med det vi skulle göra så jag fick vara hemma. NU har jag idrotten sen in och träffa underbara människor♥

2a

Så mycket som händer i huvudet på en puckad tonåring som mig. Men jag behöver inte oroa mig att jag är ensam. Alla känner sig lite konstiga i min ålder, man vet inte varför man känner vissa saker, vad man vill göra, humör och ja massor av annat. Jag lär mig någonting varje dag och jag känner hur jag växer för varje dag dessutom. Just nu känner jag mig stor, större en vad jag är. Jag vill göra en massa saker men som jag vet att jag inte kan utföra fören jag är klar med plugget men sen finns det saker man kan göra men som man måste ha tur med och lite pengar... tyvärr kostar allting pengar i denna värld och om man inte har det så kan saker och ting bli väldigt svårt.
Men jag ska njuta så mycket jag kan nu och göra det jag vill göra. Det är tyvärr rörigt huvudet men jag är stark hoppas jag och jag ska försöka fixa detta, just nu sitter jag bara och väntar tyvärr. Vill bara få reda på lite små saker nu så att man inte behöver tänka så mycket!

Några saker som jag längtar till och är glada över:
- Har fått sommarjobb
- Ska till Spanien om en månad
- Ska på Emmaboda
- Vara med underbara människor
- Stockholm
- Träffa gammal vänner som jag saknar!





Glad man kunde vara när man skulle till jobbet förra året och det spöregnade!


RSS 2.0