last day

Nu sitter jag sista dagen pa internetcafet och vill bar hem hem hem. Men i morgon sa kommer jag da hem kl.3 och drar direkt in till stan for att traffa Bea... Fan vad jag saknar den manniskan sa mycket!!!!
Kommer bli sa glad nar jag ser henne vart vi nu ses, kommer springa och hoppa pa henne. Kommer typ gora det med alla jag ser nu framover.
Igar var det da sista dagen i solen, ganska bra branna enda bara for att ha solat i lite mer en en vecka och resten regn. ;) haha
Jag traffade senare pa kvallen Oliver och Hannes och akte in till Marbella och Puerto Banos( stavningen kan var fel) och at pa Hard rock Cafe. Hur mysigt som helst, oliver ar den som sitter med bilder. Ska nog sno nagra sen!
Kom hem sen sent pa kvallen och sov som en stock. Idag var det upp tidigt och till frisoren, har fixat till haret litegrann och tyvarr regnar det sa vi har bara packat och gjort saker och ting redo for i morgon. nar jag och min syster ar klara har sa sak vi upp och fixa oss och ga ut och ata en avslutningsmiddag... ah sa gott!
Sa I will be home i morgon dudes! Seeee yaaa!

Inge bättre blir det verkar det som..eller?

Ja, sitter här igen... på Bogart Cafe och nu öser det ner regn. MEN jag satt och tittade idag på vädret och det ska bli bättre till sista veckan vilket ialf känns skönt annars hade vi nog packat våra saker och åkt hem på lördag. Men nehe, jag ber till gudarna varje dag att det ska bli bättre och det verkar som om det hörs. Att vädret kan ha så stor betydelse är ju helt sick.. men det är ju inte så konstigt om man beställer och betalar för att åka ner till ett varmare land och så är det regn, sånt får man alltid räkna med men man får hoppas att det är SOL varje dag. 
Vi har haft det jätte kul ialf... vi har varit på runt om i stan och verkligen kollat runt på saker och ting. Ska ta kort på sakerna jag handalt men jag är så lat, vill inte göra någonting alls, bara slappa, läsa och tjocka. Usch, det är illa, man köper bara massa onyttigt också när man inte har något att göra och sen när solen kommer och man ska till stranden vill man inte för att man lagt på sig 5 kg och vill inte visa sig! ;) haha 
Pöss ♥

Regn är något man bara inte kan gilla,jag

Sitter med sis och mami på Old Town med egna datorerna i händerna. Snor deras internet, mycket skönare en de sega datorerna nere runt hörnet och  man behöver inte oroa sig för att det ska komma någon skum gubbe eller så. ;) Sen kan man skriva ordentligt med åäö. Hahah, vädret har inte varit så bra nu i två dagar och det ska bli bättre i morgon men sen blir det dåligt till helgen igen. Usch så tråkigt.. men jag har liksom hela nästa vecka också så jag har nog tid att ligga och dega i solen då allt. Har lovat att jag sak bli neger, eller vad man ska säga! :s 
Hörde att det var jätte bra väder i Sverige, kan bara tänka mig hur mysigt det måste vara.. första grillningen osv :D inte avundsjuk alls, nej nej ? 
Marknad idag var det och det fanns massor av fina saker men jag ska spara mig till den sista veckan för att göra av med alla pengar jag har kvar. Ska nog ut och shoppa i helgen och använda pengarna lite och det sista till marknaden sen. Då blir det nog bara massor av ringar och smycken för det är de absolut billigaste och finsate.. åh det är så fint! 
Har verkligen ingenting mer att skriva typ, förutom att jag saknar alla som fan som jag gjorde igår, men det är BARA 11 dagar kvar nu :) hihi 
Men vänta nu, jag fick höra Josefin och Beas röst i några minuter, det var så skönt att höra dom. Gjorde mitt humör mycket bättre! Puss på er! ♥

dagarna Är sega

Solen skiner fortfarande och jag kan ha brant mig.. men jag vet inte, det syns lite men jag kanner ingenting!
Sitter och pratar me Beasnutt pa skype... om det inte fanns skulle jag dooo! Snacka om att vi behovde prata :)
Ska fixa lite nu pa min 15 sidor av uppsats med lite bilder och sen senda till Ulla... jippie, naturkunskap gillar starkt, eller ? nja...
Kul att man satt helt ensam pa cafet och da ar det en dator bredvid mig och massor av andra framfor mig.. jo da kommer det en kille och satter sig just bredvid mig och vad gor han, kollar pa massor av porr! Fattar inte, kul snubbe, snart borjar han val runka eller nagot, ska springa harifran sa fort jag ar klar....
Det star att det ska bli regn i typ 3 dagar torsdag, fredag och lordag... da blir det nog en tripp pa stan, aka in till malaga och kanske aka till Ikea. Maste inforskaffas nya sangar till lagenheten, min rygg kommer ga av pa mitten snart!!!!! Men jag ar ingen mes sa jag ska nog klara mig!
Bilder pa allt kommer snart, hur allt ser ut osv..
pusss ♥






Miss u snutt! <3

Spanien 2011

Da var man i spanien igen tredje aret i rad, men denna gang med min syster och mor min! Aret innan det var det mormor bara, sen mormor och beasnutten. Det kanns sa konstigt att sitta har pa intrenetcafet utan bea vid min sida. Miss you very mutch Darling. Klart jag saknar er andra nagot sjuk!
Men solen har varit framme nu varje dag och jag har redan blivit brun.. fast jag tycker inte det, men mor och erica lackar varje gang man sager att man att inte ser brun ut, men men... jag ar som min far!
Har inte gjort faktiskt sa mycket annat en att vara pa stranden och degat, last pa min bok... juste.. shit vad dum jag ar!
Har varit och kollat den svenska skolan har nere om jag ska ga dar mitt andra gymnasiear. Skolan verkar hur bra som helst och lararna ar hur skona som helst. MEn jag har lamnat in alla blanketter osv ska bara ha nagon halsojournal, omdomme fran min metor och sen fixa nagot med skolpengen. Om dom sakerna loser sig sa ar jag INTAGEN!
MEn jag har hela sommaren att fundera.. men jag skulle tycka det var skit najs, fatta ett ar och lara sig nya saker, ett nytt land, skola allt.... men jag har mycket att fundera over. Finns manga nackdelar som det finns fordelar och det maste jag kolla igenom om jag ar beredd att gora detta!
Ska borja med denna resa och sen komma hem till Sverige, skulle vara en bra ide liksom, annars vet jag inte vad alla kommer gora! : D hahahah!!!!

Nu ar det bara 15 dagar kvar sen kommer jag!
Puss paer, bilder kommer att komma, ska bara fixa i ordning nagra stycken.
Pusss♥



Bea och jag forra aret i Spanien! ♥

4e

Long time no see!
Har inte orkat skriva för femöra alltså, hahaha men tänkte att det var dags nu kanske. Ja, hörrni vad händer just nu? Ganska mycket så som jag ser det. Det händer någonting hela tiden, inte bara för mig men alla andra verkar också ha mycket att göra. Jag kan snart slappna av och slänga bort jobbiga saker när man åker ner till Costa del sol i tre veckor. Hur skönt som helst! Men det bästa är att jag kommer hem mitt på dagen den 30e april vilket betyder att VALBORG blir av för min del om det händer något kul förstås? :)
Denna helg som varit kan jag bara vara stolt över det var en trevlig fredag med massa nya ansikten och festade som satan på dansgolvet. Dagen efter blev det tidig hemfärd för att se på laget som spelade match i norrtälje. Tråkigt att man då inte kunde vara med det hade jag gärna velat men som sagt jag är SKADAD och detta ord gillar jag inte att säga till folk eller skriva fr jag är verkligen aldrig det. Fan, känns så pissigt!
Men ska prova och träna idag för att se hur höften pallar, hoppas på det bästa. Mycket plugg blir det sista veckan nu för att jag åker som sagt nästa måndag ner till Spanien då vill jag ha saker och ting inlämnade och klara för att slippa göra så mycket under resan liksom, jag menar vem vill plugga 247 på semestern, nja inte jag.
Dags för lektion nu... Ciao! ♥

RSS 2.0