Musiken kan förstöra ens dag

Jag sitter och lyssnar på spotify och en väldigt speciell låt kommer upp som bara skär in i hjärtat på mig. Det går så fort, men jag kan inte ta bort den för att den är så bra, men jag vill påminna mig själv om att jag kanske kunde haft det bättre men jag vill inte känna så som jag känner när jag hör den. Misslyckad, det är det enda ordet.. och jag vet att det inte var mitt fel men jag hade kanske kunnat gjort något, tagit hand om mig själv mer.. jag är en svag människa jag ger upp när något går fel eller om något är jobbigt. Jag vill inte ta tag i saken utan bara strunta i allt och ta det som är lättast. Tårarna kommer sakta fram, jag känner det enda in att det kommer men jag vill inte spilla tårar på en liten jävla skit låt! Men ibland kan jag inte hejda mig och då blir det så.
dags att göra annat i livet, jag kan inte vara bra på allt och jag har insett en sak som jag kan lägg ner, självförtroendet funkar inte om just det. Resten börjar falla på plats ialf en sak men jag får se om det går bra i helgen och om det inte funkar ska jag sätta mig ner ordentligt och rota i mina känslor och tankar!
♥♥♥♥♥♥♥♥

27 oktober

Då känner man ju att man har fixat massa saker idag!
jag har bokat utvecklingsamtal, lämnat in en uppgift i mediekunskapen och är helt klar nu tills det kommer nytt och sen ska jag lämna en estetiskuppgift. Men jag har endå tre saker kvar. Det är inte så svåra saker direkt, bara jag kommer igång så är det lugnt. Dags snart för naturkunskap och se hur det gick på provet som man gjorde för ex antal veckor sen. Sen blir det en värdelös lektion på 40 min sen hem och rida (längtar) och plugga. :)
Lite mycket nu som sagt med skolan och ska samtidigt få in hästarna och träningen.
Ledsen att jag inte kunde vara med er ikväll bejbs!
Saknar er!

25 oktober

Trevligt med skola igen faktiskt, komma tillbaka och träffa alla underbara människor igen. :) 
Dagen har gått lagom fort vilket är skönt, men jag har gjort min tabbe idag. Det var på friends teatern så skrek killen på scen och jag blev skit rädd och typ klämde sönder min festis så att det sprutade på hela golvet. D: men sån är ju jag, typiskt mig ska ni säga då! ;) 
Men nu är jag och Sara, eller mer Sara nu som skriver på det medans jag sitter och skriver på bloggen (a) vi är ialf duktiga och snart klara och kan börja med det enskilda och sen helt klara med tidningsuppgiften. Duktiga tjejer! 
Ska hem sen och då ska jag hinna rida och snabba mig på för att sen dra på kiboxen kl.7, det ägde ju sönder förra veckan och därför ska man dit igen såklart. Önska mig lycka till så att jag inte råkar få en käftsmäll av alla som gått på det ex antal ggr O_o hahah!!!!! 
Debatt i morgon i skolan kom igen det socialavälfärden! 

Almost där!

Börjar dagen med att hjälpa mamma i stallet för att dom två sista bussarna kommer typ samtidigt och medans jag är påväg hem igen kommer det en tom fjärde buss. Så det blev att komma hem och fixa små saker och ta 10 bussen in i stället. Har ätit lunch, fisk som faktiskt var ganska god! Dags för medieprod. och gör något kul, eller jag har ingen aning? :(
Sen ska man vara kvar lite senare och göra något jobb för att vänta på Sissel och Bea att komma hem. Ska sällskapa dom i dag och slagga över där. Ska bli dunder mysigt!:) Puss på er!
Tagga till nu alla människor inte långt kvar! :D

Hösten har ju bara börjat.

Saker som jag satsar nu är skolan, träning och min häst... men absolut mina underbara vänner SKA jag trycka in annars klarar jag mig inte. Träna som fan nu fram till nästa vecka för matchen mot stockholm men inte för mycket då dör jag ju!
Men nu är det ganska lugnt i skolan jag går på lektionerna och gör det jag ska och umgås med underbara människor som gör min dag i skolan. Jag är så nöjd med mitt val och ångrar inte det en sekund... men jag måste ta tag i en sak, det är att prata med Tomas om att låna studion men som sagt är jag en jävla *** så det kan bli svårt men jag ska klara detta för jag är stark, eller?
I dag vet jag inte vad som händer, slutar sent och är då hemma sent och är faktiskt ensam hemma ett tag under kvällen så det är skönt. :) men jag ska endå försöka somna i tid. Har gått och lagt mig vid halv 12 varje dag nu och känner att det gör ont under ögonen för att jag är så trött :( ingen bra grej det!
Ska ta och lägga upp massa bilder som jag tagit för en gångs skull och sen skicka dom till er gullungar! Men nu tror du att jag ska lägga upp dom här under men då tror ni fel, är inte hemma så det kan bli extremt svårt.

Så kul har jag nu på DK.....?

It´s all about you, and you know it.

Denna helg har helt handlat om mig själv och min prestation.

jag vet inte men när saker och ting går dåligt ( som jag tror det gör, fast inte alls) så kan jag inte tänka på något annat en det som var dåligt eller negativt. Allt det bra, det positiva bara försvinner som om det aldrig har existerat. Jag vill inte vara den som bara klankar ner på sig själv. I längden håller det inte och jag kommer aldrig komma över det heller om jag inte tar tag i saken och gör något åt det. Fan helvetes jävla skit Petra. Fotbollen är en sport som jag nu inser att jag verkligen älskar men jag gör den inte älskvärd när jag gör som jag gör. jag är nu fan beredd, jag ska komma med till cup kommunal och jag gav allt jag kunde denna helg och hoppas han såg att jag kan mer och är beredd att göra mer också. Feedbacken var extra nödvändig av Peter, den hade inte kunnat komma lägligare. Jag mådde så bra efter att ha fått släppa ut all amin akänslor, tankar, funderingar och absolut mian rädslor. Jag kände mig fri som om jag tömt vattenflaskan och ska fylla upp den igen med fräscht rent vatten, och det är precis det jag ska göra nu och hoppas komma vidare till någon träningsmatch ialf... annars, vem vet vad som händer?

Hästarna kommer in nu sakta men säkert och inser att den sporten har gjort min kropp hel. Det var en saknande pusselbit som skulle sätta fart på mig, och det gjorde den med. Hästen och jag lär oss och kommer igång igen. Rider på och tycker att det är kul, han med och jag tror att det är A och O med det hela. Att hästen och ryttaren fungerar som ett par. Vi är som korv och bröd (extremt dålig jämförelse, men ni fattar vinkeln), det  kan aldrig funka utan varandra. Det funkar inte, det blir konstigt. Men jag har gett detta en chans och har bestämt att fortsätta och det känns bra!

Sen min sociala bit den kommer att dras ner på och jag hoppas att folk kan förstå. Men jag är så nyfiken på att ta reda på vad jag vill och om jag kan komma någonstans vilket betyder att  jag måste offra saker i det sociala livet också. Men detta betyder inte att jag kommer träffa er vänner ah, en gång i månaden precis men jag ska verkligen försöka att få ihop allt detta och hoppas min kropp och själ klara av det.

Nu har det varit en tuff helg med mycket ansträning, god mat och tyvärr dålig sömn.
Så god natt, hoppas jag vaknar i morgon att min kropp inte hamnat i viloläge eller något konstigt!!


back to school again

Nu sitter man i skolan igen men allt känns endå bra och lätt. Har gjort alla saker i medieproduktion och allt i arbetsmiljö och säkerhet men fick lite sämre tillbaka från arbetsmiljö och säkerhetssaken -.- jag hade inte fattat en uppgift och hon förklara nu till alla andra men kunde inte göra det tidigare så att jag också kunde förstår... usch G- wtf!!!!
Jajaj G är ju G så det är ju inte fel.
Men nu ska man ju ha Thomas snart i medieproduktion vem fan vet vad vi ska göra? kanske hålla på med papper ännu mer en vad vi redan gjort. -.-
Jaja nog med allt detta... jag har haft en trevlig helg. I fredags så var jag med bea, pontus, roy, simon, grenå och jennifer hos grenå då. Vi satt och tittade på slaktarfilmen Saw usch! åkte vidare hem sen. Tog med Selma upp i sängen och somnade snabbt som jag vet inte vad, det kan jag säga att Selma gjorde också. Men mitt i natten började hon ylla och sparka på mig :s Hon måste ha drömt, det är ganska kul :D hahahaha!
Lördags så åkte jag till emma i hallstavik. Käkade på blåan och skrattade nog extremt mycket den kvällen. Vi kollade på en film " acceptera" hahah fast på engelska. I slutet emma " I told you so"... hahahah internskämt. Men se den, den var awsome.
Söndagen vad gjorde man då.. åkte jag och emma till kajsa och lisa en stund pga dom dåliga busstiderna och jag fick ju träffa Diva deras boxer. Boxrar kan ju vara det gulligaste som finns (a) Fick kladdkaka också, den var skitgod! Mums på det! ;) men lisa och kajsa var inte nöjda med ytan , höhö ^^
Kom hem, så kom Bea och vi kollade på en mäng avsnitt av "Cribs" och lagade lite mat som var såå gott! Jag vet att du gillar'e BEA!? :D
Vidare där uppåt mot mitt rum och så hittade Bea filmen "Bartok" och vi skulle absolut sen den. Men Bea somnade så jag satt där själv med Selma och tittade. Inte kul.... :( Timmy kom även en snabbis och kunde inte hålla händerna borta från min gitarr, som vanligt.
Åkte hem sen och jag kunde göra det jag alltid brukar göra på min söndag. Städa rummet, ta bort allt damm, byta lakan och sen ska jag vara ny duschad och lägga mig i sängen under det varma täcket och bara somna direkt, vilket jag gjorde också.
Ciao!

...

Idag har man spenderat tid i stockholm med emma, elli och sissel. Det var ju emmas b-day som jag glömde bort fortfarande men jag misstänkte det, dumma fanskap Petra!
Men man kom in gick till buttricks med sissel och kollade på kläder för halloween. Och när jag väl hade kommit på vad jag ville ha så kunde jag inte ha det för att tröjan var för liten som jag skulle göra om.... usch!
Nu blir det något annat får se vad och jag kommer inte avslöja mig för en det är dags. Sug på den karamellen!
Men vidare sen åkte vi till Odenplan för att träffa emma, elli, amanda, linus, joel och saskia. Vi gick och käkade på en kinarstaurang mumsigt, det var ett bra tag sen man åt det, så jag verkligen njöt. Tro mig jag har inte skrattat så mycket som jag gjort denna kväll. Först bytte vi ut joels friterade banan mot en friterad kyckling och han åt upp hela tills det var en liten bit kvar. Men han fattade ingenting även fast vi satt och skrattade hela tiden... tyckte lite synd om honom där ett tag.
Sen dags vidare mot Åkersberga och då ramlar sissel över en kvinnas rullväska och slår i knäna och armbågen. Skrattade som en gris som inte får luft genom den trånga trynet. :D
Och saskia och linus satt kvar på tåget och skrattade nog lika mycket som vi. En jävligt lyckad kväll vad annars ska man säga!
Nu sitter vi i källaren och jag har provat korsett och höll på att dö av andnöd, men man blir ju extremt sexig ;D sug på den!
Nu läser emma en bok som ellinor har skrivit när hon var liten om massa gammla minnen och vad hon ville bli när hon blir stor, rum, skolan och hennes bästa vänner. Glöm inte att det var en kill och tjej lista ;) Såååååå sööt!!!!! :D:D
puss på er!
Grattis sötnos! :D <3

and im so naive

time to go soon in till stan. Fira Emma som jag glömde bort, fy skam på mig! 
Men nästa gång så ska jag  komma på det och ikväll ska vi ha det trevligt! 

.

Nu är jag back on track nu inom fotbollen och blev extremt taggad till campen i roslagsbro nästa vecka lördag söndag. Igår var det sista träningen när bkv och robro var blandade på träning och jag hade det skit kul! Där var jag så bra som jag ska vara hela tiden som en normal nivå, men kan så mycket bättre en det. Jag vet det själv.
Så nu måste jag bara börja tänka vad jag vill i framtiden osv.. men mitt svar nu är blank "JAG VET INTE" och det ska folk respektera och ge mig den tiden jag behöver, ingen press så löser det sig!
Träffade Timmy en snabbis på Subway innan träningen alltid trevligt det. Timmy du är bäst!
Idag norrtälje marknaden...hm.... aldrig gillat det precis. Men jag slutar ändå sent idag och ska då dra till badhuset och simma ensam. Så skönt bara simma i lugn och ro och samtidigt träna hela kroppen.
Skriver mer efter vad som hänt eller hur det går!
Jag älskar er alla, glöm inte det! <3

TRÄNING

Idag gäller träning i Robro kanske med några från Bkv skulle vara skit kul. :)
Dags att dra och packa sakerna till träning i kylan gissar jag på!
Dagen: öhm slapp som fan med lektioner och sen jagh ar också varti jävligt slapp i dag med allt. Men det är okej ibland. :) såg en skit äcklig film igår kväll med johan, bea och timmy usch! plus att jag drömde om den äckliga gubben hela natten, men jag sov hela tiden så jag dog inte. Det var ju bra :o

Helgen är fullbokade men jag ska ta till mig tid att försöka träffa emma, elli och sissel :) vem vet om jag kanske ska dra till stan i veckan ? :D vad säger ni om det!

Pussohej!

löööödag!

ta det för de är och gör dig inte till ett offer!
Något som jag haft denna vecka som jag använt mycket. Alla har problem men man har egna problem att handskas med och visa inte ut det till dom som inte gjort något, håll det för dig själv eller berätta det innan så att det inte blir missförstånd. Sen tycker jag att alla människor förtjänat en till chans i livet även vad man gjort. För det som hänt gör den inte till en dålig människa utan visar bara en dålig sida hos människan, vilket betyder att det finns bra sidor också och som man troligtvis vet. Det är det som jag känner av vissa människor och därför förtjänar dom en chans. :)

i dag har jag sovit, blev magpumpad av hunden och det slutade med en hund på golvet. You know way säger jag då! hahah gick sen upp lite frukost och direkt ut till stallet för att rida. Det går så jävla bra och jag har verkligen aldrig haft den känslan i tygeln på min pojk eller någon häst alls måste jag säga! om han håller blir det tävla i vår någon lätt A variant på kandar. LÄNGTAR!!
Så lifestyle håll nu annars orkar jag inte ge mig upp i sadeln igen! men det brukar ju låta så på en när man tror att man inte orkar.

Efter det blev det lite små jobb som ska göras när man bor där jag bor med massa handtag. Fick olja klart stolparna men det var inte så speciellt många så det var okej. Men sen blev det inte mycket mera. In och städa i huset ordentligt, tex tvätta rent toan usch! men det är ju saker som också måste göras ordentligt någon gång ibland. Torkas dörr-, kantlister blablablablabla.... dammsuga blablablabla........... hahahah !

farlig är ju när man sen satt på tv och såg att det var VM final i küren dom 15 bästa. En ass collt spansk ryttare en riktigt shhow där må jag säga. Men sen kommer ju den fantastiska Tortillias. Dra åt helvete vilka framben, jag får verkligen gåshud när jag ser på den hästen. Musiken, rörelserna, hästen, ryttarn.... jaa allt jär bara så bra! Men sen när det sista ekipagen ska in så säger dom hela tiden " ingenting går ju att jämföra med Tortillias" tortillias tortillias... jajaja.... dom kan prata om honom när han rider men inte sitta och jämföra honom med dom andra ekipagen. Det är bara lågt! Ge uppmärksamhet till dom som rider inte sitta och fortsätta prata om Tortillias liksom. Fy skam!

Nu blir det en trevlig middag med familjen i det mysiga mörka rummet med ljusen som lyser upp en gnutta värme! höhö sen får man se vart kvällen leder! :)

Ps Beasnutt, älskar dig! Det vet du! <3


RSS 2.0