H&M

Jag sitter och har pressat Grey's som attans! 
Erica och jag har suttit och garvar och har ganska kul, det var länge sen vi hade det, bara hon och jag liksom. Men efter ett tag gick hon och duschade och jag tog upp datorn och fastnade vid hemsidor som Nelly, Hm och Gina.. usch man hittar en massa saker men som man vet att man ialf inte har råd med, men det är något som gör att man går in och tittar ialf.. usch, fy, blääää!
Men under dagen har jag inte gjort så himla mycket förutom att jag vaknade hemma hos farmor då, åt lite frukost och begav oss bort mot Hanninge Centrum, Farsta Centrum och lite annat så. Har shoppat ny Convers, bikinitrosor, busskort och sen en väska. Saker som man behöver så som man själv inte har råd med varje gång! Men i detta läge syftar jag på skorna och busskortet.. resten är bara extra. Senare mot eftermiddagens så kom Erica efter jobbet hem till farmor och tittade på hennes lägenhet och vi åt en underbart god lasange! När vi var så mätta att vi trodde vi skulle rulla ner från stolen så klarade vi oss ialf ner till bilen och klarade oss ut till lägenheten i Nacka. Den är faktiskt riktigt mysig må jag säga, men när jag kom var det som ett bombnedslag med en massa saker överallt men det tog "mamma petra" hand om. Lyssnade på en massa musik, fast vänta vi hann bara lyssna på tre låtar innan en gubbe kommer och knackar på dörren och klagar på ljudet när klockan var 7. Vem fan klagar då? Okej om dem hade varit 10 eller så men vadfan, kl.7 det är ju så töntigt! 
Usch, jaja, erica ska upp tidigt i morgon så vi ska båda ta och lägga oss nu, men jag ska nog ta och se på mina underbara Sex and the city avsnitt! Måste ju bli klar med säsong två snart också ;) haha
FOTO: ERICA LINDHOLM
När jag såg denna bild kom jag och tänka på Emma, colamonster! ;) 

Kiss my lips and I will be your's forever

Just nu lever jag bara livet, jag gör det som jag vill göra och jag trivs med de människorna jag är med just nu. Jag känner att jag måste ta vara på en massa tid nu som jag sen inte ångrar när jag åker.. vill inte missa en minut av sommaren. Det som har hänt den senaste tiden är att jag har varit extremt mycket med bea och emma men jag  har annars bara jobbat en hel del. Det blir så när man är en mindre i år på jobbet, men man får ju mer pengar som kan vara användbara i framtiden ialf så det känns inte helt fel. MIn midsommar var otroligt rolig, har nog aldrig haft en sådan rolig midsommar. Jag var på Campus i Norrtälje med bara pappa och var på ett klassiskt midsommarfirande med stången, lekar, korv osv. Pratade en hel del med spelare från herrlaget och min tränare Sojja och även nya ansikten, mycket trevligt! Drog sen hem till Bea för att grilla med matilda, emma, tobbe, louise och märta. Dunkade musik och körde på innan vi drog vidare till Anton som hade fekke. Kommer dit och vädret är underbart och träffade några killar från uppsala som går i hans klass och andra som man inte trodde skulle komma. Men jag menar i slut ändan så blev allt lyckat. Vi behövde tyvärr gå vid 1 för att hans föräldrar skulle komma hem men alla som var där drog vidare till parken i Älmsta. Men där spårade det kanske lite men vi fortsatte och körde "Jag har aldrig" och sådana saker. Intressant att veta vissa saker, hihi! 
Men nu alldeles strax när resten av familjen börjar bli klara ska vi åka in och äta lite Chinafood eller Shushi! Efter middagen så fortsätter jag och erica in till stan. Jag ska till farmor nu ikväll och vara med henne i morgon med, sova hos erica för hon är ensam i lägenheten på måndag. På tisdag under hela dagen ska jag träffa Natalia och faktiskt pallra mig ut till Lidingö men sen vet jag inte vad vi gör, allt beror lite på vädret, även sova hos erica på tisdag också. Men sen onsdag ska jag försöka träffa Alex den jäkeln som inte är ute på Väddö när jag vill, får se om hon har tid. Skulle verkligen vilja se hur deras lägenhet ser ut! :) 
Nope, time to go and eat, Im starving!!!!! 
Puss på er alla! ♥

17e Juni

Hjälp,hjälp,hjälp sommarlov!
Skönt!
Precis innan sommarlovet skulle börja så var jag med Sara och hennes gäng från Edsbro:D riktigt mysigt, hände en del skumma saker under den kvällen och det var inte bara för att jag var där ;) nästa gång blir det hemma hos mig right? 
Efter hon åkte har jag haft en otroligt bra avslutning ute med massa underbara människor, både nya som gamla. Njöt varje sekund av den kvällen, förutom när vi gick till så kallade apberget där man fick tusentals myggbett. Efter detta har jag bara jobbat och jobbat men jag  menar man får ju bunt med cash sen ;D vilket jag fått idag och jag är så nöjd och vet redan vad man ska göra med det. SPARA! Lite kanske man kan unna sig med men det gäller mycket sparande tills jag ska åka till Spanien. Shit jag kan inte fatta att jag ska åka det känns så overkligt!!!! 
De andra dagarna har jag bar spenderat tid med vänner och varit vid bryggor eller i Emmas stuga och rivit tapeter och rensat fucking rabatter, men jag menar, vad det kommer att bli fint nät vi får till det som det ska vara. Det ultimata häng stället! höh
Saknar min underbara Sara! Shit feels like forever... är det såhär folk känner när någon man bryr sig om så mycket reser bort så länge? ja, det gör man verkligen inser jag nu! fan... 
Sen vill jag bara säga tack till Bea och Emma för att ni hjälpt mig med saker som varit svåra just nu! 
Men jag saknar så många just nu, men om någon kan ge mig mer tid så skulle allt lösa sig.. men fan, snart är jag ledig en hel vecka från jobbet då hör ni ifrån mig! 
Sleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep time! ♥
 

Snyggingar är vi allihopa, allihopa, allihopa!

Så här trött är jag nu alltså.. skit trött!
Men oj vilken dag det varit idag! När man kommer till jobbet och ska öppna kiosken så står det redan människor och köar med deras ungar kl.10 på morgonen och frågar hela tiden när öppnar ni och blablabla, dom såg väl att jag höll på och vi öppnar inte 10 utan halv 11 faktiskt! haha 
Så jag hade det fullt upp hela tiden kan jag säga, det var inte en lugn stund! Jennifer den snutten kom förbi kiosken och sa hej, kramades en snabbis och sen kom det folk och jag skulle berätta en rolig sak som hade hänt tidigare när jag öppnat men det bara rullade på med folk så hon var tvungen att gå. Usch, fy, blää! Men det var 5 killar i min ålder som satte sig bredvid kisoken och jag hade dörren öppen så man såg rätt in från sidan. Då när jag sak göra glassarna så sjunker man ner en bit men eftersom att jag har så långa ben putar jag ut med rumpan ass mycket och killarna typ viskar mot varandra och tittar in mot mig, då vet man vad dom kollade på kanske ;D haha så det fick vara stängt där! 
Efter jobbet blev det en tur in till stan och gå på bio med Bea och Fast en Furious "stav fel". Den var grymt bra ska jag säga, riktigt bra film, mycket action och snygga killar och brudar också, heh! 
Det har varit så skönt väder idag och det höll i sig på kvällen med så vi gick från Sergel ner mot Djurgården. Riktigt svalt och skönt, gick och snackade en massa skit och bara njöt! Dunkade i bilen hem sen med Carina, Tobbe och Emelie fast jag egentligen bara ville sova men jag satt i mitten så det blev svårt det ;) Men jag hade inte fått göra det för Bea ialf tror jag? ;) 
Jobb väntar i morgon men sent, så om vädret tillåter blir det stek hela morgonen... känner att brännan börjar avta lite men den kommer för SOMMAREN ÄR HÄR!! Så skönt! Avslutning nästa vecka men det känns som att man har slutat (a) 
Nope, time for bed, natti! 

Sol och värme är min hemstad

Nu är det bestämt nu drar jag till Fuengirola till hösten och pluggar i 2an. Kan inte fatta det riktigt en bara men herregud vad nice!

RSS 2.0