"Typiskt Petra"









Jag kan inte sluta lyssna på alla dessa låtar, jag är helt tokig...lyssnar bara på typ filmmusik jag vet inte varför?
Det är bara så skönt!
Men jag får så många fina minnen med dessa låtar också och speciellt The nightmare before christmas. Om några låtar kan göra en jätte glad klart man ska lyssna på det då? ;)

puss puss, plugg, plugg♥

Det bästa!

En underbar söndagkväll med mycket pratande med underbara vänner som t.e.x Bea, Julia, Rasmus, Tom, Sofia och sen Sara. Vad skulle jag göra utan skype! Och Rasmus jag ska jobba pa det där jävla alfapet grejen...eller kanske inte...far se...

Älskar er alla! ♥


Spanien maste vakna lite nu!

Gick upp mycket tidigare idag en  vad jag borde gjort om jag skulle börjat skolan men jag skulle till tandläkaren. Jag har tappat min jävla tand, men en sak...den har fan suttit i flera manader nu och det är ganska amazing! jag var annars stammis hos min tandläkare hemma, var där varje jävla vecka för att sätta dit den. Men nu blir det väl samma sak igen, men vi far se. Hoppas pa det bästa kan man ju säga!
Men alltsa matte B kan ta sig, jag fattar ingenting. Ni vet man bara sitter och inte gör nagonting och läraren fragar hur det gar och man bara säger ja hela tiden och ser pa hur alla andra jobbar pa. Men det har gatt för langt nu sa jag maste ta tag i det vilket jag gjorde igar. Jag gick till Anna och sen efter det sa pratatde jag med Ronny min matte lärare och vi ska prata om det pa fredag, hoppas vi kan lösa detta. Men jag har liksom nationella provet kvar i matte A ocksa och jag har sänkt mitt självförtroende som jag hade byggt upp i 1 sa jag vet inte om jag kommer komma upp dit pa sa kort tid. Men jag ska verkligen försöka för annars kommer jag bara ma daligt över det och sen kommer jag förstöra alla andra ämnena som jag har och det vill jag inte..
Oj, nu är det dags att dra till skolan som börjar för mig vid halv 2. Sen efter det blir det last minut plugg innan geografin, vi har prov pa det. Men det är bara ett G prov sa det ska nog ga bra! :)
Säger det igen, saknar er hemma i sverige! Men vi ses snart och inte bara att det är nära tills jag kommer hem utan det kommer nagra till mig om bara, jag vet inte men lite mer en en vecka bara :D
Puss ♥






Hittade den fina bild pa mig och longemannen! :D

Photo time!


























Vart jag mig i världen vänder står jag är med fulla händer

...längtar efter någon som kan rädda mig! Nu står det mycket i min kalender framöver...mormor ska hem,sen kommer emma och bea,sen resa till Madrid,fylla år och sen kolla en hemma match i Malaga med pappa..hoppas det sista blir av..det skulle vara bäst! Jag skriver detta inlägg lite till min pappa även om han inte läser min blogg. Men det är mer för min egen skull. Pratade med honom i torsdags och han sade till mig: "Det känns jobbigt att inte kunna prata med dig när jag vill och behöver. Det känns så bra att höra din röst,men ju mer vi pratar ju oftare vill jag höra den igen men det kan jag inte!" Jag känner precis samma sak..att inte ha dig här och hjälpa mig med de saker som bara du kan hjälpa mig med och ingen annan. Om du skulle komma skulle mitt hjärta slå fort men sakta på samma gång. Inser att du betyder sååå mycket men jag har ignorerat dom känslorna för dom täcktes av mina arga känslor. Jag ångrara allt som hände innan jag åkte!! Älskar dig mest av allt på denna jord. Vad som en händer kommer du alltid vara min PAPPA!

När tiden går långsamt vill man bara tillbaka när de gick fort

Rubriken, usch! Jag har haft en sådan extremt deppig helg och haft alldeles för mycket känslor som gått runt och i lördags och söndags orkade jag inte mer. Då kom alllting, jag vill då i det läget bara ha någon att krama om. Det finns ju men jag vill känna att jag är trygg i någons armar som jag vet kommer vara där hela tiden när jag som mest behöver det, men det kommer jag inte att ha. Jag kommer inte ha mina bästa vänner här nere med mig eller min mamma, min syster eller pappa...jag har liksom inte fattade det..jag trodde jag hade det men det verkar inte som det. Jag fick liksom känslan av att bara packa väskorna och åka hem, men det kan jag inte göra. Klart jag kan men då har allt detta varit helt i onödan. Jag ska fixa detta, jag vet att jag kan och jag visste att jag skulle till slut känna så som jag gör och att detta inte skulle vara lätt. Man kan inte ge sig ut på ett så stort äventyr och tro att allt är en räkmacka då kommer man inte komma någonstans! Jag är nu i skolan och har aldrig varit tröttre pga av den j*vla ferrian som är precis utanför min port. typ älmsta natt fast tusen ggr värre, eller att ha en rix fm festival utanför huset. Det är ju inte precis ljudisolering i lägenheten, om dom ens vet vad det är undrar jag? Men spanjorerna är lite efter i utveckling med mycket, kan inte säga vad men mycket. Nej sluta klaga på detta land när det finns så mycet positivt också som man då inte har i Sverige, men man blir j*vligt negativ mot allt när man mår som man mår, men jag ska försöka att ändra på den sitsen. Får min nya dator den 31 oktober och då kommer det komma upp en hel del bilder och annat och det kommer bli mycket mer intressant att läsa detta för dom som gör. Kan tänka mig att det inte är så kul att bara läsa text hela tiden... Puss på er! Saknar er av hela mitt hjärta!

RSS 2.0