Mysfredag i soffan och Sex And The City!

Sitter fortillfallet pa Monicas ipad..och saknar som vanligt det tre bokstaverna som man inte anvander har nere! Har en riktig slapp fredag, det blev traning nere pa gymet och sen hem och fa i sig lite mat. Innan jag gick till traningen sa satte Dana och Gabriella pa sig sina fina klanningar som man har pa Fuengirola ferrian som pagar i 6 dagar med massa musik,dans och skratt....men det varsta ar det sena kvallarna nar man bor precis bredvid och da menar jag bredvid verkligen. Man kanske ska ta in pa hotel en bit bort for att fa aova, men vi far se hur det ar, men jag gissar pa noll somn. Efter maten och traningen sa nattades barnen och Monica akte till Marbella for att umgas med vanner, vilket gor mig till barnvakt och tjana lite pengar..haha! Just precis nu sitter jag och tittar pa Sex And The City pa tv hemma, vilket betyder att man kan andra spraket pa de program som ar dubbade, vilket innebar alla program. Vad mer har hant har, tacokvall i skolan i morgon men innan det blir det stranden som det har varit de senaste andra lordagarna och sa kommer det vara varje helg om vadret tillater forstas. En sak som jag vantar pa ar att dom ska ringa fran den Svenska affaren. Jag har sokt ett litet extrajobb for att fa in lite extra som jag ska spara till en doggie!! Det ar en drom men om dwn gar i uppfyllelse det vet jag inte, om inte har jag en massa pengar over! Sa det ar det som hander...skalagga in en sot bild pa Dana och Gabriella nar dom har deras fina klanningar pa sig! puss sa lange pa er, ni ar alla sa saknade att det ar helt sjukt!! En sak till, jag har aldrig varit sa glad som jag var igar nar. Jag pratade med Sara och Sofia, oj vad vi flummade! Men det ar sa en trio fungerar!!!

Plugget bara springer efter en

Sitter i skolan nu med en extremt lång håll timme, men det man gör är inte att man går hem utan man stannar kvar i skolan och pluggar, eller bloggar vilket kan vara bra för mig, att skriva av sig lite saker som man går och tänker på. Klockan tickar så fort varje dag, jag menar bara idag dagen är ju snart slut liksom. I morgon blir det spännande, då ska jag till Torremolinos en bit upp bland bergen och rida Andalusier som en friluftsdagsaktivitet i skolan. Hur sjukt är inte det? Hemma hade det typ varit orientering eller gå på promenad med tipsrunda? :P
Så det ser jag fram emot väldigt mycket, kommer bli ett minne för livet!
Denna vecka är ganska lung kommer in nu mer i en normal vardag som jag hade hemma fast med mycket mer tid i skolan och mer tid till plugg. Jag går i skolan till nästan 5 varje dag inte för att jag har lektioner utan för att jag sitter och pluggar med massa kompisar. Då sitter man där går ner och handlar något att käka och sen går man upp igen och fortsätter. Sen när man är klar med det går jag till gymmet på något pass som pilates, step, spinning eller bara gym och det ligger bara 100 m från där jag bor, så perfekt! Efter träning hem, käka och sova! Bara för att jag är här så gör man inte annorlunda saker i från vad man gjorde hemma, man försöker hitta saker som man gjorde hemma och tar med sig det ner hit. :)
Sakanden kommer nu sakta med säkert varje dag, men jag vet att det kommer gå fort och jag är stark och kommer fixa detta. Men man kan känna sig extremt ensam ibland. bara själva grejen av att säga till någon jag mår inge bra jag behöver en kram. Det vågar jag ju inte till min mamma monica direkt...men det kanske kommer med tiden!
Har fortfarande problem med att få upp bilder och shit, men jag vet inte varför. Ska prova att ta med min mobil sladd och fixa det i skolan. Så förhoppningsvis kommer det ett inlägg med bara en massa bilde från den månaden jag nu varit här!
Plugga på nu vänner, så hörs vi alla en vacker dag!
Puss

No Ronda for me!

Jag och skolan skulle ha rest till Ronda idag en stad utanfÖr Fuengirola, men jag kÄnner mig fortfarande lite dålig så jag blir hemma idag. Får se om man kanske drar sig ner till stranden men jag som jag Är kommer jag gÖra det fast jag inte får. Ska senare ikvÄll få lite saker av morfar som Är nere och spelar lite golf med sina polare. Dom sakerna var vÄldigt behÖvliga! Efter det kanske man går ut, men som sagt allt hÄnger på hur jag mår idag/senare. Men nu har jag tappat rÄkningen på nÄr Bea och Emma kommer men det Är inte långt kvar nu alls. Jag saknar er som satan! Jag Önskar att ni alla bara kunde komma ner och bo hÄr med mig i stÄllet :( puss! Bilder har jag men fan ingenting funkar jag lackar!!!!!

Vi ses snart innan du vet ordet av det

Nu idag har jag varit på ett köpcenttum i Marbella. Helt underbart! Men det fick mig att köpa ett par Ray Bans vilket inte var så bra rent ekonomiskt, men vem bryr sig! Åt den godaste kina buffen någonsin för inga pengar alls.. Men vad har mer hänt? Jag har ingen dator att gå in på internet med allt sker via mobilen. Så därför bloggar jag inte ofta eller skriver på facebook osv.Det är drygt med mobilen, men någon gång ibland absolut! Har varit sjuk i två dagar och är det fortfarandr eller jag går mest omkring med magont och har svårt att äta osv. Pga det så missar jag resan till Ronda som jag såg fram emot men nej nej...om jag mår bättre blir det väl att softa på stranden inte helt fel det med. Skolan är igång nu märks..läser extremt mycket poäng hela 1180 men det gör ju att jag får mindre i trea. Det har varit så roligt den korta tiden jag varit här menet har även hänt mycket bra och dåligt. Tex trivdes jag inte i min första familj men byte och fick det bästa jag kunde tänka mig. Hon pratar svenska och två barn som också kan svenska som lär mig nybörjar spanska, dom skrattar åt mina läxor så dom tog på sig rollen som mina lärare. Sen började jag spela fottboll men trivdes inte i den spanska fotbollen och tuppade av på en match som var mitt på dagen i ca 35 grader och fick åka ambulans och hela skiten. Så jag har köpt gymkort och ska köra på det och börja dansa i ställrt. Har dans och gestaltning i skolan och tyckte det var skit kul och fick för mig att göra något annat..jätte spännande. Det trodde ni inte va? Har fått hyfsad bra kontakt med folk i skolan och trivs bra. Känner inte någon extrem hemlängtan en men den kommer snart. Jag saknar mest min familj,mina underbara vänner alla verkligen men mest min älskade syster. Önskar att jag kunde finnas där för henne när hon ropar på hjälp men det kan jag inte..jag kan inte hjälpa någon för jag är inte där. Men jag kommer alltid finnas där även fast ni inte känner mig,att jag står personlogen framför er. Men som jag sagt nu den senaste tiden, vi ses snart! Puss och ta hand om Sverige åt mig tills jag kommer hem!

Ett nytt kapitel,en ny start

har nu hittat ett sätt hur jag får upp mina bilder jag tar med mobilen. Min sladd har inte funkar så allt få ske via mobil. Men jag ska skriva ett långt inlägg senare om vad jag Jortikka,hur jag haft det,hur jag mår och annat. Nu är det lördag och den ser ut som följande- ner till stranden och sola,hem och säga hejdå till mamma,duscha och göra sig snygg för att gå ut..inte helt fel! Hoppas ni får en bra dag! Miss Sweden! Pöss

RSS 2.0