28e

Idag kommer det pengar pengar. Kan inet bli så glad över det för att om bara 30 min ska jag in och få tandställning under... åh vad roligt detta känns. Men sen får jag se vad jag kan äta också. Ska träna även ikväll och efter det drar jag in till stan och slaggar hos Emelie med Bea och Emma. Dom kommer säkert äta massor av godis vilket jag då INTE kan eftersom att jag har ont i käften.. eller det vet jag ju inet men jag kan tänka mig det!?
Shoppingdag då i morgon blir det, eftersom att pengarna kommer in nu. Hihi men spara måste jag också göra eftersom att det är klart nu att jag ska åka ner till Fuengirola. Blir borta från den 11- 28 april. Vill fan ha me dmig någon innan men det är fan dyrt nu jag hatar det? men men shit happends! Hoppas på bra väder bara så jag kan steka..

Btw. Jag kom hem nu och publicerade aldrig klart så nu sitter tandställningen i och jag ska packa och fixa för att åka på träning ikväll som jag är ganska taggad på. Hoppas på det bästa sen ska jag träffa söt ungarna bea och emma wiie :)

puss♥


you are not so clean anymore

Ja vad ska man säga?

Varför, helvet, fan, hur kunde det hända?

25e

O my good, fredagen har kommit och jag kan inte sluta längta. Men först ska jag klara ett matteprov och en lång dag. Vi går ända till fyra idag för att vi har nytt schema jag som trodde vi slutade kl 3 och jag skulle hinna in till stan snabbt för att träffa dom underbara. Hoppas på att kvällen blir intressant, träffa nya människor och skratta. Man mår så bra av bra sällskap och att skratta, jag gör det i alla fall. Tänk om  man aldrig skrattar vilket tråkigt  liv man har då, man måste våga släppa loss lite och inte vara så spänd då passar det med att skratta. Men jag är ju efterbliven som Bea och Josefin säger så lyssna inte på mig eller vad jag tycker. haha
Sen så ska jag till farmor tidigt på lördag morgon i stället, hon måste jobba så att hon kan köpa något fint till mig, höhö. Men det är alltid hon som erbjuder sig nuförtiden så jag ska bara hänga med lite.
En dagens låt som jag aldrig lägger in. Denna låt är djup alltså!
Rascal Flatts- What hurts the most♥

23 februari

Fan nu har jag fått en känsla som jag hatar att ha. Man har den men man kommer aldrig att kunna känna den som man vill känna den. Så himla svårt att förklara. Så fort  man ser den männsikan, kramar, pratar eller bara gör någonting som påminner om den så fan blir man helt galen. Pirrar i magen, kliar i fingrarna och massor av annat som man tänker ju på den och då börjar man dagdrömma. Jag gör det i alla fall. Nu vill man bara träffas mer för att se om man blir av med den eller om känslan stannar kvar.
En sak till som jag insett nu.. jag saknar stan på ett så jobbigt sätt nu. Jag som sa att jag trivdes bättre i Norrtälje och där jag bor en vad jag gjorde på Lidingö men nu när man nästan är där hela tiden inser man vad man missat. Hur hade jag varit, hur hade jag haft överhuvudtaget? Tyvärr kommer jag aldrig att få reda på det men jag ska göra det bästa av saken nu och göra det jag vill göra det som jag blir glad av och trivs med.

Outfit:
Armband- hm
klocka- Jet set, vit
kofta/svart
Linne- gina/svart
Tröja-3/4 lång olivgrön
Thights- svarta gina
Convers- Röda

21 februari

Skolan är slut för idag, hyfsat skönt. Skit en dag avklarad redan wiiiie! hehe
Väntar på mamma nu som ska komma och vi ska ta oss en fika och jag sak få hennes underskrift så jag kan söka ledigt för nu smäller det. Jag ska åka till Malaga :D känns så skönt. Det är inte långt kvar nu inte!
Träning ikväll som vanligt, tråkigt att det är kallt att jag bara ska vara med en första halvtimmen sen ut och springa för jag gör ingen nytta av att bara stå i målet och bli kall en så länge. Men det blir varmt snart igen! :)
Min Helg har ju varit den bästa på länge att träffa alla underbara i Stockholm kunde ju inte vara bättre. Har varit med Bea hela helgen super kul eftersom jag inte gjort någonting på typ två veckor och så en äntligen kom jag ut!
Mamma kommer nu skriver mer sen! ♥

Sex in the air!

NU ska jag skriva ett inlägg som sen Bea ska läsa.

Jag vet inte hur glad jag är att få vara med dig snutt, väntat två veckor på att bara göra någonting kul under helgen. Jag känner mig så glad hela tiden, klart vi kan hata varandra men innerst inne älskar jag dig alltid vad som en händer. Men det hoppas jag inte att det gör för jag behöver dig i mitt liv. Du har blivit en stor del i mitt liv nu som jag aldrig trodde du skulle bli för 4 år sen. Så roligt vi haft tillsammans! Men vi blir äldre och mognare och det syns. Du har verkligen vuxit som person till tusen. Som en blomma som nyss öppnat upp sig. Jag önskar ibland att jag hade dina egenskaper. Nu kanske du sitter och tänker varför vill du ha det? Men det är så..du är den starkaste människan jag känner (du kansk hatar när folk säger det, men lita på mig ;)... saker kommer och saker går men du kan ta dig igenom det. Jag önskar att jag kunde vara så stark ibland. Jag hoppas att du tycker. Det jag skriver stämmer, annars vet jag inte vad. Klart man inte alltid håller med men om någon säger något så ska man ta åt sig av det för då måste det ju stämma om en. Jag skulle aldrig skriva detta om jag inte menade det.
Ikväll rockar vi sönder så allt rasar! :*

Du gör mig hel och jag kan alltid lita på
dig till tusen, försvinn aldrig då går jag sönder!




16 februari

Varför i hela friden kommer det mer snö när den höll på att försvinna? Man tog på sig conversen och en tunnar jacka men nej nu blir det tjock jackan och mer kläder usch! Hoppas fan att jag kommer iväg från detta piss land med detta piss väder och allting vill bara bort nu, men det finns ni som gör mina dagar! Idag så är det lång lång dag sen träning. Hoppas att det inte så himla kallt jag orkar inte med det :(, fötterna är dom som kommer ta stryk då. Sen blir det ju hem och sova direkt måste verkligen sova nu.. har haft svårt att komma upp nu i två dagar.
Jag längtar till helgen så extremt mycket för då är det min day of från saker och ting så jag ska pallra mig in till stan på fredag och träffa Bea och Josefin och många fler hoppas jag! :)
Vad mer händer, jo jag kör Zumba som satan och börjar bli riktigt bra på det.. man fattade ingenting i början och tyckte det var skit tråkigt men jag har gett mig fan på att klara det och nu går det som en dans.. höhö dans, Zumba! ♥


Det har varit fredagsmys!

I fredags hade jag det så trevligt med massor från klassen. VI åt på kina och drog sen till hemmakväll och vidare till emmas place. Oj vad kul vi hade och maten var super god. Det var roligt att nästan alla hade med sig sin systemkamera...går vi media eller går vi media!
Alla tjockade Ben And Jerry's så jävla rätt till det blev det "Karate KiD" så himla najs film. Jag blev dessvärre lite orolig vad Hannes hade i sin väska för emmas båda katter ville verkligen komma in i den... skumma saker men men.
Lördag och söndagen blev spenderad på Marholmen med bkv tjejerna. Hur trevligt som helst med massor av olika tävlingar osv. Men det bästa var ju maten ojoj.... haha typiskt mig men frukosten och lunchen var ju gudomligt god. Jag tror inte någon av oss har skrattat så mycket som vi gjorde under den dagen speciellt på kvällen. Bus på kvällen blev det absolut och vi lyckades med två av stugorna ialf. hihihi men jag blev för trött så jag gick och la mig vid 3 men Lovisa, Elin och Sojja satt upp och väntade på att dom sista skulle somna så dom kunde hälla nö framför dörren där med men jag vet inte hur det blev med det.
Åh alla hjärtans dag min favorit, kul för er som har någon och jag som är singel vad fan ska jag göra... jo jag ska ta en allahjärtansdagfika med Loooovisa, sug på den!
Saknar min Bea så jävla mycket! Miss u ass hell! ♥

Bilderna är lånade av vem det nu var som tog dessa :D

09 februari

Extremt trött är jag och hare varit det ett tag. Kom till skolan i alf vilket är det absolut viktigaste, det är ett måste om jag inte är sjuk så är jag i skolan inge skolk. Det slutar bara dåligt! Har inte gjort någonting på datakunskapen förvisso men jag gör det hemma jag orkade verkligen inte göra det nu. Är så mycket som jag är lack över just med skolan. Igår skulle jag och min grupp fota för vår uppgift och vi hade bokat och fått OK från Tomas. Mitt på dagen går vi till honom och säger du vet att vi ska fota idag och vi tänkte kolla om vi kunde gå och ställa upp allting nu om det inte är någon som ska vara där innan oss. Fick OK från det med vi fixar allt. Kvart i 3 så kommer Daniel och Tomas in och skäller ut mig och min grupp för att det ser ut som fan i studion men vi ska ju för fan vara där. Vi sa det liksom att vi ska vara där och att Tomas hade sagt det. Daniel bah nej men är ni är klara så får ni gå och plocka undan. SÅ det blev inge foto för oss. FAN vad arg jag blir, liksom alla blev det i hela klassen också, tom en tvååå som var där inne tycket det var så jävla fel... usch!!!
Jaja, det var skönt att komma hem sen i lugn och ro. Hjälpte mamma med att rida vilket gick sisådär men det är ju inte så konstig har inte ridit på hundra år. Kom sen hem och åt en super god middag och la mig i sängen senare på kvällen väldigt sent!
Idag är det som vanligt en långis dag och träning. Fortfarande ont i kroppen men som sagt när jag kommer igång är det inga problem då försvinner allting. Hoppas på det bästa tjiiiing! ♥

08 februari

Två lektioner kvar
Skrivit klart svenska och ska lämnas in NU
Fota efter skolan
Sen åka hem äta sova, varsågod min dag idag!

You must fall sometimes but not always

Ny vecka och som vanligt går det piss fort.
Men förra fredag så var jag hos mina gudföräldrar och det var så trevligt. Jag älskar att åka till dom, tyvärr är det alldeles för sällan men jag ska ta tag i det. Vi pratade en massa och skrattade en hel del med massa god mat och efterrätt, yjummy!
Dagen efter så var det ju Bosön dags med upplandslaget. Vi förlorade båda matcherna på lördagen och söndagen, tråkigt för vi gick ju inte vidare nu och det betyder att upplandslaget är slut nu, efter två års slit slut! Men vi ska försöka göra någonting, en avslutning med middag eller något annat roligt.
Jag har så mycket känslor över denna helg att jag inte vet vart jag ska ta vägen, är besviken över allting!
Som vanligt i min värld så har jag lika mycket denna vecka med träning och träningsläger. Men två nya händelser kommer jag få in och det är på torsdag ska jag träffa Emma i stan för jag slutar extremt tidigt och på fredag blir det middag med några från klassen. Inte bestämt en vilka men sköna människor absolut! Längtar!!!!!! :D
Min vackra grupp i arbetsmiljö och säkerhet!

nere i en källare har man alltid kul

nu är då på lidingö och skulle sov men gudfadern kom in med en dator och frågade om jag ville ha den och kolla lite på. Jag bah; eh nja, ja..
Han: Eller du kanske vil ha en ioad istället?
Mitt svra på det var att jag inte visste hur jag skulle hantera den.. men jag ska allt prova den i morgon innan jag åker till Bosön. Tråkigt att man inte kan gör någonting men som sagt har varit ledig från fotboll ett bra tag nu några helger men nu i två veckors tid så är jag totalt upptagen men sen den tredje veckan då smäller det. hahah då ska jag ha sparat pengar också så man kan njuta av det. Hoppas på en bra helg vill stå så mycket som möjligt helst på söndag för då ska vi möta stockholm, fett kul men tufft.. men utmaning vill man ju ha annars är det inge kul. Ska skriva klart detta och sen sova måste upp tidigt i morgon, eller vänta inte alls jag är ju 15 min från bosön så hahahah :D

God natt! ♥


down goes up!

ibland tycker jag luddewig är cool, men han är  egentligen bara söt!

Everyone need someone to trust

Shit vad tiden går fort. Fattar ni att det redan är torsdag, liksom det är fredag i mrogon och helg. Men nu när jag sitter här så är jag sååå trött att mina ben knappt känns, orkar inte rör på  mig onödan nu kan jag säga men ska ju träna ikväll tror jag så om ett tag måste man komma i gång lite.
Sitter och tittar på bilderna som vi tog i tisdag jag och min syster och det är väl några bra på mig men mycket mer på erica. Ska kanske börja photoshopa litegranna men jag får se om jag orkar.
Alltså jag har så mycket som jag längtar till just nu och det är sommaren och det som kommer häända under sommaren. Allt börjar smälta nu och jag blir så glad då, men det sägs ju att det ska komma mer snö och bli kallare men jag vill inte tro på det!
Helgen kommer bli full fart, kanske inte kan lösa skjus på lördag så jag kanske måste åka till mina gudföräldrar som bor på lidingö i morgon och då kan jag inte vara med Alex som jag hade planerat, men jag får se hur det blir med det.
Orkar inte skriva mer nu, byebye!

Jag glömde ladda upp allting som jag skrev så nu har jag suttit och fixat med några bilder, så här är några, Varsågoda!

Fotograf: Erica Lindholm











Even the best fall down sometimes, even the wrong words seem to rhyme

Sitter här och skrattar åt en komiker som pratar om powerpoint om hur det suger så hårt! Fan vilken skön kille!
Det han säger är så jäkla rätt!
Så det jag har nu är datakunskap jippie blir så glad. Det är en lång dag idag, slutar kl.16.30 och efter det är det träning kl.18.30 så då ska man sysselsätta sig  med någonting där i mellan. Jag längtar tills min lediga helg kommer så att  jag kan göra någonting kul med det underbara människorna som jag känner.
Sparar pengar nu som fan så att jag kan åka till malaga under påsklovet, ingeting bestämt en men om det inte skulle bli av har jag ju en massa att shoppa för så att man har fina kläder till våren och sommaren. Men jag ska fan åka så är det bara, jag ska fixa detta på något sätt, bara jag får ett JA från mamma så är det ju inga problem.
Juste, jag var och fotade i studion igår (tisdag) med sis. Det var ny premiär för mig men för erica kändes det nog som old days. Jag fick ju börja med det temat som vi  båda skulle vara modell för, men jag kommer inte avslöja vad det kommer bilder upp senare. Blev fotad av fyra tvåor som fotade analogt, dom skulle träna på att få in skärpan så då ville Tomas att jag skulle vara modell vilket jag inte fattade först, men det var okej när man kom igång.
Nu ska jag fokusera på lektionen, hääääjdå!

Kom och ta mig långt härifrån, långt härifrån

Åh, dags för idrott snart kul kul.
Berätta lite om min helg konstig men extremt trevlig, varit med lite människor och bara haft det mys. Tur att man blev bra ialf annars hade jag dött. Nu är man ju tyvärr uppbokad två veckor framåt med cup kommunal nu på Bosön och efter det blir det träningsläger med bkv flickorna :) tyvärr missar jag bkv-galan nu i helgn jag och pappa som skulle bugga men nu blir det inte så. Veckorna är fullbokade med skola och träning och kost, välkommen till mitt liv men så är det och tur att helgerna inte alltid är såhär. Har ju nästan gjort någonting nu varje helg. Juste, i lördags så åkte jag upp och fotade lite fotboll på lunden innan jag drog till stan. Har inte kollat på dom en men några bra blev det kan jag säga, lite redigering så är det okej.
Längtar tills jag slutar idag för jag och Erica ska fota i studion i plugget idag, det känns jätte kul men pinsamt. Jag ska stå framför kameran också inte bara hon jag är ju värsta värstings amatören i jämförelse med henne. Skit coolt tema har vi, kommer bli så bra. Erica har redan lagt ut en liten sneak peak men ni får se sen och om det kommer upp blir det på bloggen, kanske några bilder på facebook.
Dags att kila, puss! ♥

RSS 2.0