.

såå god kväll världeN!
Vad händer i detta fina vä'der som varit i dag förutom den kalla kylan in the morgon?
hahah
Jag gick upp och kunde bara känna kylan ända från tårna och ut i fingertopparna, men det är ganska skönt det. Jag gillar vintern på något sätt men klart inte allt, jag menar hellre sommar en vinter. Men jag vill bara komma iväg till fjällen som det fan ska bli av med, dags att sätta sig ner och planera! Fan dags asså, viktigt!
Dagen var super mysig andra dagen efter varit sjuk, känns så bra att vara tillbaka och har gjort massa jobb klart och en sak till..... jag klarade G på matte provet. :D jaja inge big deal men för mig är det typ awsome :o !
I morgon ska jag vara med alex hemma hos henne och spela mario kart (vilket var hundra år sen) och sen så se på Karate Kid äntligen! ville se den på bio men ekonomin är inte bäst nu ;;) men vad ska man göra. Har varit runt och kollat jobb i norrtälje nu också, blev donken, coop, öb och flygfyren. Får se om jag får napp troligtviss inte, kanske donken. Ska kolla med ica här i lilla Älmsta också! Skulle vara skit skönt :) helger, lov, sen akvälla och annat vem :)
Tro på en ganska lugnt helg med lite myskvällar en i morgon och sen kanske hemma på lördag, men det brukar sägas så men sen blir det ialf något... men jag ska verkligen försöka vara hemma... eller vafan... jag vet inte!!!! USCH!

Hejhopppåer!





So sick!

Ja, vad ska man säga om Lördagen, usch! Skämt ut mig till max men känslorna bara vällde över och jag kunde inte göra  något åt saken. Jag förtjänar ingenting av den dagen. Beröm, pengar eller någonting. Jag övergav mina vänner pga att jag fick ont i halsen och inte kunde prata. fanfanfanfan!
Efter det så åkte jag till Pub Hörnet för avslutningsmiddag med damerna i laget. Fick testa på inspark. Jag skulle få en låt det blev "Jag hade en gång en båt" som jag skulle nynna på och sen dansa till. Det gick ju bra, kan ju inte dansa för 5 öre liksom :o haha sen så fick jag reda på att alla visste vad det var för låt och det gjorde saken ännu värre, men så mycket roligare. ;) TACK!
Sjuk sen i tre dagar från söndag till tisdag, ordentligt sjuk då. Men nu är jag bättre och är i skolan och staratr dagen med datakunskap. ;) jippie! inser att jag ligger efter med vissa jobb. Inte bra där! Så jag får snacka lite med erica om hjälp när det gäller Photoshop, right? :)
Hahah ska gå runt i dag tänkte jag och ge ut cv om jag hinner, är snus pank pga min mobil och j ag klara mig verkligen inte utan pengar. jag är ju tjej! :D:D hahahahahah
Ses och hörs, kommer inte smsa dom som inte har comviQ för tillfället så ni vet! (inte för att alla direkt läser denna) höhöhö
puss!

fiiin fina bilder!

Detta var typ en av mina första bilder som jag tagit ordentligt och det var skit kul!
That's the point in the begining!
Jag är nöjd, har inte gjort något med bilderna ville ha ut dom som jag är så otroligt seg med. Men jag har även varit med denna flicka i dag, kom hem till mig efter skolan näär jag satt och pluggade. Rolig med dessa saker ibland. Sen var vi duktiga med att ta oss upp till älmsta för att gå på step ass kul, men sissel glömde skor så jag tror hon kommer ha ganska ont i fossingarna ikväll ;)
I morgon fredag blir det en fika med Beabuus efter skolan, chilla lite, snacka skit ..the same but the best! <3

Seee yaaa! Njut och skratta åt dom fula tagna bilderna men inte åt  modellen, för då åker ni på stryk!




















Mer kommer komma, någon som vill bli fotad säg till? bara kul för mig :)

prod...medie....text? okej ?

såhär kul tycker jag och rasmusa att det är! ellllllller??? ;D
är! 

in school

rasmus står bredvid mig och ber mig skriva det,sånu gör jag det ;) har haft matte och ska ha provi morgonkänns inge bra alls,men jag ska plugga som fan när jag kommer  hem och sen gå på kibox förhoppningsvis:D fett kul!
Sen skulle vi haft ett mjölkpaket men som jag nu inte har för att mamma slängde paket eller något. Men det är lugnt ! next time :) eftersom jag inte kommer kunna göra något kanske jag får sluta tidigt och komma hem och ta hand om hästen och som sagt plugga, vem vet? :)

Ses, puss och kram!


<3

HEJHOPP!
Nu sitter jag och har precis ägt andreas och tedd på photo booth :D 
Dom är så fiiina! 
hahahah....
Igår var man då i skolan och kom sen hem tidigt men inte ensam, timmy följde med mig hem en stund. Vi spelade lite gitarr och kollade på Naked Mile. Super mysig eftermiddag, Tack! :) 
Träning efter det som gick helt okej utan johanna, ganska skönt i bland det. Fick spela med alla utespelarna och fick mig ett gott skratt. 
Today, jaa... dags att öva innan vi ska spela upp på lördag som jag är så nervös för. :( så när jag har slutat så ska jag ta mig till Lovisa. Hoppas på att kanske äta en god middag på Pelikanen, eller vad säger ni? :) 
Funderar på om det är värt att gå till skolan i morgon, har bara en lektion och resurs som vi endå inte gör något på, så emma och elli det kanske är dags för att leta kläder till Halloween???? :D:D:D:D
hihi, dags för sara att ha datorn nu, pusss 
Mitten: JAG <3 
Höger: Ted

.

skola,skola,skola.....
3 år kvar, bara kämpa vidare och göra det bästa av allt!
En mening som jag kommer tänka på hela tiden! senare hem ta hand om hästen och träna...sen soooova ordentligt!
Puss.

regn.regn.regn.regn= mer regn.

fan ska det bli höst och regn! 
 
Hösten kan komma med dom kalla vindarna och det fina naturen men i helvete heller regnet! 
Igår så spenderade jag 4 h på frissan för att färga mitt hår ljusare, resultatet ser ni på bilden nedan. Jag är riktigt nöjd, ska färga det ännu ljusare om några veckor. 
Igår så åkte jag hem till bea efter skolan eller ja, skola blev det inte mycket av, ialf så var jag hos bea och såg en underbart bra film. Jag höll mig ganska bra till kille gick till sin pappa och grät. Jag klarar verkligen inte av när killar gråter. 
Idag onsdag, vad händer då? 
Slutar sent och ska då hem och rida sen är man ju ensam hemma fram till 10 kanske... awsome! 
Då kan man göra dumma saker, Mohahaha... nej jag är pryd! (a) 
Får se vart kvällen leder.. puss på er! 

försov mig igen

skit kul vaknade upp vid 8.15, jaja jag kommer till skolan ialf, hade resurs på morgonen så det var ju tur det.
Hahah skriver senare i skolan eller ikväll och massa bilder ska upp efter ikväll och från Ellinors födelsedag!
NU är man fixad och ska få skjus av min snälla moder, skit skönt!

Ellinors B_DAY :D

Vad ska man säga trevligt sällskap, fina presenter och sen vidare till lägenheten.. skriver mer i helgen lämnade kavr datorn och kameran i lägenheten... då ska ni få se :

en tjej måste bara hata tunna strumpbyxor?

Gick upp i lagom tid och jag hade got om tid på mig. Valt kläder, sminkat mig och plattat håret och massor av annat. Men när jag packat sakerna för övernattning ute på Lidingö så spricker strumpbyxorna. Går upp tar ett par nya, men nej dom går sönder dom med för jag fastnar med mina armband. Så ett försök till, springer ut men då står någon ful jjävel där och har vinkat bort bussen...idiot! Får ett sms av Timmy att JAG vinkade bort den, blir besviken att han inte såg att det inte var jag... :(
Jaja har datakunskap nu  och ska snart ha resurs och sen äta, ass god mat i dag... :D och är skit hungrig, känner jag nu! Attans...!
Sen drar man in till storstaden för att fira Elli stora tjejen :D det blir jag, elli, emma, sissel och bea. Sen drar vi till syrans lägenhet och hittar på något där... ska till kiropraktorn i morgon 9.30 skit skönt... jag längtar något så kopiöst!! :D
Hoppas på en trevlig dag till alla er, vi ska även Gratta SARA BORG ;) <3

jag blir så förbannad när jag ser detta...

Sitter och har arbetsmiljö och säkerhet och har fått en uppgift om Kränkande särbehandling och läser då en text om en dam i rullstol som ska åka nattbussen mitt i centrala Stockholm och bussen kör inte in mot kanten helt. Hon ber honom då att köra lite närmare men vägrar. Hur i helvete ska denna kvinna köra upp på bussen med rullstolen om den inte står mot kanten... jävla idioter i SL asså, jag blir verkligen skit förbannad. Inte bara detta men även små saker som man undrar vad fan dom håller på med! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!!!!!!!!
Jaja, nog om det. MIn helg har varit kanon varit i gång hela helgen och gjort saker 247. ;) 
Mötet i torsdags gav fina resultat och jag ska kämpa nu i veckorna för att lyckas. Det kommer ta tid men det är värt det nu ialf, för ett par veckor sen ville jag bara döda mig själv men jag är stark och ska kämpa vidare. Efter denna lektion blir det bara Mediaproduktion och sen vidare hem käka middag(gahd vad skönt det är att skriva så) fisk troligtviss, mums! Efter det ska jag hitta någon sorts träning kanske spinning, step eller gympa skit kul :D tror fan på spinning, ren benstyrka.... wiiie! hahah :D 
Hörs senare, ny vecka, ny tag och nya upplevelser förhoppningsvis! 

roligt med nya ansikten på media..eller inte helt nya?

Sitter och har mediaproduktion och helt plötsligt så kommer loviiisa,Emmmmma och Cajsaaaa :D
Det satte punkten på eftermiddagen :)
Slutar nu om ca 30 min, skönt..... men jag har verkligen skrivit en kick ass text om rökning. Men jag fick typ skit mycket hjälp av Thomas och den blev så bra och jag sparar den. Men när jag ska hämta den för att skriva ut så har jag fortfarande min gamla text :o så jag var tvungen att tänka efter vad jag skrev och börja om, men det löste sig till slut och den blev bara bättre :)
Mamma kommer och hämtar mig för att åka till Åkersberga och se vad som hänt, skit nervös att jag inte vet vart jag ska ta mig till!
Men det som lugnar mig är att jag ska träffa Emma och Elli i stan :D wiiiiie, som om jag har saknat er något så kompiöst! Ses snart brudar:)
Ingen träning tyvärr då,men ibland så (a)
Snyggingarna.se

Where a sweet little princess jumps around and around

En helt nalig dag på jobbet som man brukar säga...
Slutade sent vid halv 5 inte kul, men i morgon slutar man vid tre typ och har nästan bara mediaproduktion hela dagen utom två lektioner :D såååååååå rätt!!

Åkte hem med 5 bussen och träffade på lite människor när man var nere vid busstationen, som t ex Loviiiisa, super mys. Skulle åkt på matchen men när jag kom hem insåg jag att jag orkade inte åka in igen till norrtälje, tråkigt men ibland orkar man inte. Så jag kom hem mockade skit hos hästarna ochj drog till ångbåtsbryggan för att möta sjuklingen Beeea och Timmy... Haha när han skulle åka hem till sig för att hämta en tändare så gick ljuddämparen sönder så hans fiddy lät så sjukt mycket, skumma saker;)
Vi snacka lite skit och berättade vad som händer i ens liv. Det kan ju vara bra att prata ut sig om det också!
Åkte vidare hem i kylan och mockade ännu mera skit och stressade som fan för att timmy smsade att han skulle komma över och jag trodde det bara var han men det visade sig att john, johan, roy och pluppen kom också. Kollade på en natt på museet 2 och gick upp på mitt rum och då hände det saker som man inte ville se men det var kul...elller?
Jennifer bejben kom också sen och undrade vad fan man höll på med, kan förstå det!
Det var inte så länge till dom stannade, det var kallt och folk skulle hem. Men det var trevligt så länge det varade :)

I morgon så smäller det, då ska vi se vad som hänt förhoppningsvis någonting :(
Efter det blir det raka vägen till stora stockholm för att träffa emma och vet ej om det är några flera, men det ska bli skönt att träffa emma ialf :D

Ses i morgon och ha det bäst
Låt för dagen: Princess- Jay kay

tråkigt att andra inte mår bra....

Det är tungt att se så många som inte mår bra just nu, jag ska göra allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt och det kommer lösa sig till slut! <3 
Sitter på data kunskapen och ska lära mig om Photoshop, jag som är värsta amatören så det är jätte plus för mig! 
Sen blir det några kärnämnen som naturkunskap och annat. Ingen god lunch så man har med sig lite mat mums! 
Slutar väldigt sent och ska då stanna kvar för att möta pappsen och käka något och sen ladda inför att se BKVs herrar spela match. Så det blir tjocka jackan, vantar och mössa, känner hur kylan närmar sig allt närmre. 
Lycka till ikväll boys!! 
BLÅTT NAGELACK :D 

RSS 2.0