Baby, can't you see I calling

Nu är det fredag, shitpommesfrites! Tiden går så fort hela tiden, men idag så mådde jag inte så där jätte bra. Så jag blev hemma idag, tur att det bara var en lektion då. Har legat och gosat i sängen försökt städa lite för att inte vara heöt död. Men i kväll hoppas jag på att bli bättre, ska träffa emma förhoppningsvis. Kolla gammla filmer och bara mysa som banligt! heheh

Lördag visar att jag ska gå upp tidigt och kanske ta mig till älmsta och kolla en match för det är cup damer väddö. Tråkigt att jag inte kunde vara där hela dagen, skulle vara roligt att göra någonting annat liksom. Men men det blir ta hand om alla nior med Sara och rasmus. Vi kommer att berätta varför dom ska välja media och lalalalalalal. haha
Kl.3 får jag gå och då bär det av till min farmors lägenhet och vara ätit middag med lite folk och fira en födelsedag också som jag inte ens visste om. Ut på kvälleno ch leta några trevligheter.

Ja det är så det ser ut till helgen får se när man kommer hem på söndag man vet ju inte hur trött man kommer vara direkt, usch! heheh ha en underbar helg så hörs vi!



It's gonna be hard when Im gone

Allt flyter på men man vill ändå känna sig säker någonstans, inte försvinna. Ungefär så känns det ibland men vad ska man göra man inte leta eller jaga sin lycka den kommer. Snart slut med skolan för tisdag ialf. Somnade på lektionen i morse men sen när det var idrott så körde jag inne på gymmet vilket gör att jag slipper ut och springa i kväll, men måste tydligen rida när jag kommer hem, jippie! Sen tror jag att jag sak använda min kväll till att skriva på min svenska uppsats om "mitt helvete" ska bli kul,  hahahaha och städa! det ser fan förjävligt ur i rummet.
Lilla Bea sov hos mig igår, kom hem sent åt lite pasta och sen tittade vi lie på Ringaren av Notredam, sen somnade jag som en stock. Tydligen får jag reda på bussen att jag snarkade!!!!!! Kul.....
Trevlig helg väntar!
Duktig tjej som jobbar eller?


I just need somebody to love

So, en ny vecka med nya tag. Känns bra just nu, haft en super mysig helg och jag har verkligen dygnat... shit asså. träffat nya människor och det var trevliga typer. :)
I Lördags var jag bara hemma och sov i soffan några timmar efter att ha kommit hem från Bea. Men när pappa hämtade mig i norrtälje så gick vi runt lite på stan och jag åt en så god macka på ett ställe som heter "Tre praliner" där "En liten smula" var. Där kommer bli mitt nya fika ställe kan jag ju säga! Åt en förträfligt god middag. Det blev rostas med kroketter, sallad och beasås och till efterätt glass med choklad, bär och fikon. Åh, jag är så kär i fikon att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Haha!
Söndagen så var det en hel dag uppe på norrtälje sportcentrum, var där med Upplandslaget och förberedde oss för att åka till Bosön och se hur det går i Cup kommunal. Vi hade träning på morgonen och den gick piss men matchen sen som vi spelade mot 95.orna gick mycket bättre. Kändes stabil, bra passningspel och snabb. Taggar till för mer träning nu och vill visa dom jävlarna i stockholm på bosön om 2 veckor.
Nu är det skola och snart ska jag mumsa köttbullar till lunch, Ciao!

God save me rejection From my reflection, I want perfection

Supermysig gårdag kan man ju säga. Var på träning och sen duschade jag och drog hem till Bea :)  Vi lyssnade på gammal musik, då snackar vi typ Darin och sånt :D skitkul!! Käkade kötbullar och makaroner också, härlig svensk mat. I morse försov jag mig lite men är nu i skolan och eftersom jag är klar med saker och ting får jag sluta tidigare. Så då fick det bli lite blogg och fb. I dag ska jag hem vi slutar tidigt, verkligen skönt. Drar sen med  18.20 bussen för att springa och ha styrka i norrtälje, se hur konditionen håller då!
Här kommer några bilder på mig när jag och Sara var på The Studio, usch i didn't like it, men bilderna nja!

14.11

Snart slut wiiie, en lektion kvar bara sen vet jag inte vad jag gör. Allting har gått bra hittils... Idrotten fan vad kul men jag fattade inte att på handboll får man inte får göra mål innanför den gula linjen, usch på mig! Men jaja jag hade inte tänkt hålla på med handboll precis. igår hade jag den första träningen ute med bkv flickorna, hur kul var inte det då, jooo sååååå kul :D var inte ironisk. Jag var så taggad och på första träningen gör man som alla tycker äe en tvräddning och det låter så jävla illa när folk säger det, jag menar vaddå ska jag inte ta bollen eller? jo!
Träningar nu hela veckan men jagh ska försöka få ihop allting med det sociala också. Längtar till fredag hoppas på en massa mysiga ssaker den dagen! Nope, dags att gå nu, ciao ♥


....

Ny vecka, träning, nytt allting.. nu jääävlar!!!

Det ska ju vara jag, varför kan ingen se det

NU sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja för att vi inte hade någon matte lektion på morgon men jag var tvungen att åka in ändå för att bussarna inte passar. Känner verkligen för att spela gura med min Loviisa idag har massor av bra låtar :)) men det får vi se vad vi gör! hihi
Det närmar sig med lektion men sen lunch, fisk... usch, sen prov i mdp! :) det kommer gå skit bra för jag har ju alla mina anteckningar, andra också! hehe

shut the fuck up everyone, I'm leaving

NU är det så att jag bara vill komma iväg någonstans och bara ta det lugnt men jag kommer inte att få åka för mina päron vill inte släppa iväg mig, mest mamma men pappa vet jag inte. Jag förstår deras rädsla men om det är Malaga jag åker till är det inte direkt nytt för mig, jag har varit där nere fyra ggr redan och jag kan allt utan till liksom. Mitt syfte när jag åker ner är att vara i värmen solen bli brun, äta gott och ha det trevligt med människor jag gillar. Sen om man går ut på kvällen för att bara göra något annat så gör man det men inte direkt supa sig under bordet bara för att dom inte bryr sig hur gammal man är där nere. Men det är nog inte det som dom mest oroar sig över det är att  jag bara är 16 visst det är jag , men det är bara ett nr det visar ingenting om hur jag är, jag kan vara mognare en 16. Men jaa, hoppas på det bästa tror nog att om det blir av blir det någon gång under påsk när jag har lov. Har hittat skit bra biljetter ner under 2000 kr så jag hoppas hoppas innerligt att det går ihop!

Glasögon is hot, thats the way it is

Jag är orolig inför min synundersökning har känt av vissa saker som man inte ska känna i ögonen.Men vi får se hur det går:)))) 
Nu är det inte långt kvar, bara ca 2 timmar. Ska göra alla dessa saker sen hem och träna och sooooova tidigt men det får vi se med det.

En volvo en volvo en gammal skruttig volvo

Hellu, nu är jag duktig och tog tag i dessa saker man ska göra innan man får börja köra bil, både privat och körlektioner. Kollat priser, fixat körkortstillstånd, kolla synen idag och sen boka handledarkurs. Duktiga tjejen!
Men en intressant lektion i mediekunskap, pratat om varumärken och blablabla.. Vi ska skriva om olika märken och klart att  jag typ tog det snobbigaste jag kunde Calvin Klein, säger bara en sak man ju kolla på vackra modeller i underkläder raaaaawr! Hahahah
Min vecka när verkligen fullbokad hela veckan varje jävla dag står det något i min kalender och det känns ganska skönt, att man inte behöver oroa sig för att inte ha något att göra.
Nu dags för lite motion idrott, hoppas på något roligt, känner att det kan behövas! :))))

Alltså va fan.....

vad fan händer kommer till skolan första dagen och jag var klar med det på engelskan i morse och sen har vi ingen arbetsmiljö och sen har vi 2 h rast så det blir liksom nästan 4 fucking timmar, hur tänkte dom där liksom?
Nej jag har ingen jävla aning alltså..... Kan ju inte direkt bara åka hem eller så!!!!
------.....-------

10 januari kl.09.40

Sådär så, första lektionen avklarade och jag gjorde ingenting för att jag redan var klar men vi fick gå ialf efter ett bra tag men jaja, ska inte klaga. Nu blir det arbetsmiljö och säkerhet snart med en ny lärare men inte helt ny, vi har honom i teater så det ska nog gå bra. Inget speciellt händer efter skolan direkt, bara hem och sen träna lite Abs:))))
Hahahahah... jag kan ju drömma om det!
Nej men jag sak fan satsa nu fram till sommaren och sen hoppas jag kunna få åka till malaga en vecka innan sportlovet och under sportlovet, jag kämpar men vi får se!!
ha det bäst, skönt att vara tillbaka!♥

Dagarna går och man bara flyter med

Dagarna är sega när man inte kommer till skott, man bara latar sig och sen inge mer. Det är så skönt att man kan prata med dom man håller kärast, min familj.. om jag inte hade dom vet jag inte riktgt vad jag skulle göra.. det finns flera underbara människor som man kan prata med saker om också och jag är sååå tacksam för att ni finns i min värld.
Saker och ting kommer vara jobbiga men man måste få det att funka för annars slukar dom upp dig innifrån och man vill bara gömma sig i sanden och aldrig komma upp. Så nu ska jag tänka igenom saker och ting vad som gör mig glad och vad som inte funkar osv, det finns så mycket saker som går runt i mitt huvud just nu att jag sväller över snart.

Bea snutt, älskar dig mer en allt och vi är starka tillsammans och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig ibland (jag behöver en smartare hjärna en min ibland också hihi) varsågoooooooood och Taaaaack! Puss♥




6 januari 2011

Nu är det 2011 första gången jag skriver 2011 coooolt. Nej men den har ju börjat börjat bra, och den kommer sluta bra! Konstigt nog så saknar jag skolan och att börja göra något på dagarna. Har varit mycket med vänner men samtidigt tillbringat tid hemma med familjen. Sen har jag börjat som fan med hip hop abs som jag fick i julklapp i stället för att gå på friskis awsome ska jag säga er, att slippa pallra sig till gymmet för att träna, i stället vara hemma och bara gå ner till dvdn och kööööra!
Positiva besked blev det innan nyår och det känns bra men andra saker hade ökat men det var bra att man var metaltförberedd. Så nu ska jag köra på som fan, klart man hamnar fel ibland men jag sak försöka komma upp ur den springan. En månad sen ska vi se vad som hänt, förhoppningsvis men I dont know!
Vad ska man säga om nyår då, det var en trevlig kväll med nya människor. Glömde hälsa på några men det får man ta igen en annan gång. :)))))
Dagen i sig var så himmla lyckad. Jag åker tidigt in till stan för att åka in till bromma och möta erica för att köpa en klänning som jag inte hittat en, men jag fick med mig sissel också. Trevliga bussresor och vi undrade varför det inte var mer folk upp men det kan ju ha med att när vi var inne var klockan inte ens 10. hihi När vi kommer in till blocks så ser vi att det var massor av rea och går in på cubus. En affär som varken jag eller sissel brukar gå in i men jag hittade lite billiga praktiska plagg. Jätte nöjd, men vi går vidare och jag hittar klänningar men ingen sitter bra eller a någon annan anledning. Sen den sista affären som är min favorit, Vero Moda :D Då kollar jag runt hittar en snygg kofta med luva så den åkte ner i påse direkt. Men sen provade jag en klänning som var jätte fin men den var alldeles för lång. Då helt random kommer en tjej fram med en jätte fin mörkblå klänning och den var så snyyyyyyygg! Sen visade det sig att det var den klänningen som Bea hade sätt på samma affär och tänkt på mig när hon såg den och sen köpte jag den utan att veta vilken det vra, slump eller vad! ;D hihi
Sen senare under kvällen käkjade vi middag hos mig och åkte in till norrtälje, men det fick bli bilen med pappa och peppa musik för att bussen var inställd, då bah wtf på nyår... är dom dumma! Senar på kvällen ja, vad hände då.... jadu det kan man undra men jag kom hem och det nyåret var inne wihoooooo!!!

orkar inte skriva så mycket av någon anledning men det blir lite då och då, blir mer sen när skolan börjar för att då kommer man sitta fast kedjad vid datorerna!






Sara,  ser du nu att jag inte kan ens skjuta luftgevär;))))




Brun Petra, sol och jordgubbar= Sommar!!


RSS 2.0