Träd är gula rosor är blå, min lilltå är fantastiskt grå

Citat by Rasmus. Sitter nu på stockholmsbussen med The tall guy Rasmus and The tired girl Sara och jag The awsome one Petra. Vi ska in nu till Grönan och titta på när Rasmus ska stå på scen för en tävling med hans bild som han tog i Skottland. Hoppas att det går bra, du har din fanclub där nere ialf som stöd ;). 
Sara var väldigt trött vad jag kan se i alf, sitter här framför mig och dinglar med huvudet mot fönstret. Söta tjejen!!! 
Jag skulle inte ha något emot att sova en blund, men jag har sovit tillräckligt idag tror jag. Vi ska säkert åka några karuseller, det är ju bara ett måste tycker jag efter det blir det nog en bit mat också, får se hur det går med min tandställning... men om det inte skulle gå så har nog Sara och Rasmus något kul att skratta åt ;) 
Sen blir det hemåt runt halv 6 för Sara ska skjuta och jag ska hem och dansa sönder mitt golv till min jätte roliga Zumba skiva. Kommer nog inte vara så pigg efter det så det blir bara mat  och sömn. Åh nej, jag kom på att vi ska ha "filmgala" i morgon och vi ska tydligen gå på "rödamattan" och "klä upp oss" då pratar vi klänning och kavaj på pojkarna. Riktigt mysigt men jag ska bara hitta en fin klänning först sen någon pojke som vill gå på "rödamattan". hm, jag ska nog hitta någon!
Nej, nu ska jag jobba, ehm, nja inte direkt, kanske trakassera Sara litegranna.. mohahahahah! 
Puss på stjärten! ♥

Allt är jobbigt men man måste ta sig igenom det på något sätt och det kommer jag göra en vacker dag.

Nu står det mellan två saker... antingen är jag kvar på Roden och går mina 2 sista år på media, eller så drar jag till Spanien och pluggar där under årskurs 2 och kommer tillbaka till årskurs 3 i någon sam klass? Men jag måste säga att nu börjar jag dra mig till att åka ner till Spanien. Jag känner att jag bara vill göra någonting annorlunda och komma ut på äventyr. Lära mig deras språk, kultur, naturen en extremt häftig upplevelse. Jag kommer verkligen att sakna allt här hemma och så men jag tror att jag klara av det, de kommer vara jätte jobbigt men jag är stark och jag tror på mig själv att jag kommer klara av detta. Som tur är kommer jag börja i september vilket betyder att jag åker i slutet på augusti och kommer hem sen till julen. Sen på våren kommer jag hem både på sportlovet och på påsklovet så det kommer bli bra, jag kommer träffa er alla när jag kommer hem. Absolut kommer min familj att vara en stor prioritering men ni andra runt mitt liv är lika viktiga!!
Jag har en del kvar att fundera på men jag vet att jag kommer göra det rätta beslutet!
NU är det skola, jag försov  mig och har två extremt onödiga lektioner... men jag har lite småsaker att göra innan vi slutar. Kanske drar ner och tar en kaffe och skriver lite på datorn nere på stan. Orkar inte åka hem just nu!
Puss

I'll be strong even if it all goes wrong

Nu sitter jag och tänkte jobba lite men nu ska vi ha teori i idrott, oj vad ska vi ha teori i ? hur man hoppar i en sandgrop kanske ;) Längtar sjukt mycket till i morgon för då ska vi fota i studion jag, Rasmus och Sara efter skolan längtar som f* verkligen. Liten tjuvtitt kan ni få på en bild nere sen. Jag känner nu ialla fall att jag vet jag vill göra nu de komman de månaderna ialf och till och med mitt nästa år i plugget. Det känns så skönt att saker och ting börjar falla på plats, men det kan bara vara en fas och sen kommer allt skit tillbaka i allafall när man minst anar det.
Jag blir faktiskt glad när jag kommer till skolan varje morgon när jag ser Sara i soffan, vad skulle jag annars göra alltså, den snutten, så glad och underbar! Tack. :) ♥

Inga pojkar sover, Hon finns i alla rum

Sitter här nu och tittar på när Sara, Emma och Julia tar finfina kort i photo booth. Vi har nämligen ingen ARL som vanligt, men jag tycker synd om vår lärare han har fått diskbrock, han har sådan himla otur hela tiden känner jag. Så nu har vi suttit och väntat på att nästa lektion ska börja men det blir endå bara att få tillbaka vår uppsats och sen gå typ. Vi slutar ju liksom kl. 11 så det känns så ovärt att ens ha åkt in. Men jag fick ju träffa alla i klassen och prata en massa skit. Ska hem sen då och fixa lite och åka in till norrtälje igen för att träna med Sara. Jäklar vad vi ska kötta på jympaPlus. Vi kommer nog ha sån himla träningsverk tror jag men det är det värt tyckte jag och Sara. hahah Men vi får nog se vad vi tycker om det i morgon när vi vet hur vi känner oss. =)
Nej, dags att gå till syon jag ska kolla lite saker och Sara ska också byta lite lektioner eller individuella valen.

I'll be strong even if it all goes wrong

Mycket funderingar, allt man lämnat bakom sig under resan kommer snabbt ikapp en.
Har träffa sissel, timmy och emma de senaste två dagarna riktigt kul faktiskt.
Men jag kan ju säga att jag hade en så trevlig helg förra helgen när jag fick träffa Bea. När vi inte setts på tre veckor liksom, springer fam och kramar henne som fan. Snutten började gråta och jag kunde känna hur det kom en tår hos mig med! Det var så skönt, allt släppte bara då, den kvällen överhuvudtaget. Saknar dig nu, varje dag!
No ide hur saker blir tonight, några planer har jag i alla fall hoppas det håller, skulle vara guld. Nu ska jag ta och dra till Viktors lägenhet och filma tror jag, vi gör en musikvideo och vi ligger lite efter i schemat just nu så vi får jobba på nu! Plus en sak till, fett god mat blir det i skolan, det är en höjdpunkt på fredagen, hehe.
Orkar inte skriva i bloggen så mycket, men när jag har tid har jag! ;)

RSS 2.0