30 november

Det flyter på nu(inte ensam)men funderingar och drömmar har man ju som ständigt kommer upp.. länge sen man hade pirr i magen dagligen, men på ett sätt så gillar jag det.
Är så glad att ha alla mina vänner som jag älskar, ni behövs i mitt liv och jag uppskattar allt ni gör, hoppas ni känner så med.
Jag är med Beea och hon har precis duschat en skön lång dusch hoppas inte varmvattnet tagit slut men vad ska man göra, det är skönt endå att bara duscha, kan ju inte se ut hur som helst. 

Saknar sommaren och min älskade gitarr och min hm..röst!




29 november

Igår var det 1 advent människor! Fan tiden bara går och går man hänger inte med för fem öre liksom. Men igår så var jag hela dagen på Globen Horse Show med familjen utom pappa ingen människa som gillar hästar direkt på det sättet. Vi hade det kanon härligt att se dressyren men besvikelser finns det verkligen.
Idag så har vi det skit slappt verkligen med lektionerna 3,5 h hål och sen en lektion på 40 min inte värt. Men dom kanske ska trycka ihop allt i ett men kommer ialf åka in till stan och träffa Bea och Josefin. :) super mysigt ju!
jag är trött och jag har aldrig varit gladare en denna helg som varit, tack för en sjukt rolig fredag på länge, för mig ialf :)

puss ♥
Busiga tjejen! och rasmus.... och Victors hand

27 november

vad ska man säga?
Satans kul eller?
puss på kinden♥


26 november

Igår hade jag det så mysigt hela kvällen och dagen. Efter skolan så stack jag och fikade med Emma som hade varit i Spanien och faktiskt förra veckan då legat på stranden. Ne själv är man ju bosatt i kalla jävla Sverige. Hur tänkte föräldrarna där undrar man? Nothing to do, men jag är bra ialf.
Fikan var kanon och vi snackade massa skit som jag tror hon gillade, mycket skratt och annat. Sen bussen hem och tro mig mina fötter har aldrig frysit så mycket som igår. Ny skor känns som om det skulle behövas nu. :)
Kom hem och satte mig död framför datorn och får ett samtal av Bea att hon kommer förbi och jag blev så glad. :D
När hon kom så blev allt så behagligt och lugnt. Tog med henne ut till stallet men sen in och glo facebook hela kvällen och lyssna på bra musik.
Hon åkte väl hem vid 8 halv 9 kommer inte ihåg. Då hoppade jag in i duschen och sen god natt! Sköööönt!
Älskar dig mer en allt!♥
Nu har man varit i skolan tills nu och har då en lektion kvar. Skulle på fotomässan men stora problem kom i vägen. Ska se om man drar in i morgon. Ikväll blir det ialf mys på på G och sen bio med Beabuus :D
har inte berättat en vad vi ska se men jag litar på henne till fullo.
Kommer mer i helgen. Jag ska njuta av min helg nu. Juste blir borta hela söndagen för att då befinner jag mig på globen, horseshow!!! Alltid alltid horseshow in my heart!

Empty corridors all over...

Ledsen är vad man blir, jag blir så ledsen....</3

24 november

Vad fan ska man skriva. Igår när jag kom hem så fick jag tupp juck och började baka en fett kärleksmums, jag var så full av kärlek och glädje. Den blev kanon god. Satte på högsta volym med extremt bra musik och bara dansade loss och bakade samtidigt. Då undrar ni hur jag dansade och bakade samtidigt, men ni tjejer fattar men ni killar nej. hahah
Bad lisa komma över och se en gammal disneyfilm med mig och äta av min underbara kaka och snacka lite skit. Det var super mysigt att ses! Gamla tider är allt jag kan säga.
Idag/ nu sitter jag och har gjort klar det jag missade från förra datakunskapen och min design blev jätte bra, är super nöjd. Så skriva lite på fb och bloggen sen vara tidig vid lunchen så att ingeting tar slut, men jag vet inte ens vad det är för mat men hoppas på det bästa. Slutar sent så smsa eller roa mig någon!
Outfit:
kavaj- Vero moda
blått linne- Vero moda
två halsband långa- Vet ej
Runda örhängen- Ginatricot
jeans- Hm
Kängor- Dinsko

Typiskt Petra!

här har du ellinor!! inte så farligt ;)


22 november

Helgen har varit fantastiska!
Har varit med massor av människor som gör mig glad och har gjort ett och annat udda saker. Kollat Hockey igen i fredags, ojoj stackars dom som blir slagna ojoj! Men men vad ska man göra då. Sen var man med Bea på kvällen men det blev ju ingen tävling för mamma så jag sov över hos Bes snutt och kollade på Big Bang saken (a) skit kul fan!

Lördagen var det cup för herrarna och man drog då till sportcentrum var med massa flickor i laget, kanon kul! tråkigt att det inte gick så bra för BKV herrarna, men man kan ju inte vinna varje gång! Hahah Kom sen hem sent, så det blev en liten tacokväll med sex and the city 2. Grymt skön film asså, vilka tjejer.

Söndag var det min egen cup. Laget var helt fantastiskt, jag trivdes så bra. Vi kom till semi och mötte vårat andra lag och förlorade på straffar, skit kul, nej skulle inte tro det. Men jag kan inte säga annat en att jag är nöjd som fan. Höll nollan 5/7 matcher släppte in totalt 3 mål, fan ingeting ju. Så vi fick möta rimbo om tredje platsen men jag skadade armbågen och fick åka till akuten. men det var ingen fraktur eller så men en ordentlig blödning kan man säga. Men vi slog rimbo ialf med 1-0 som vi gjorde i gruppspelet :D sug på den! hihi (a)

I dag då, ledig från skolan plus att det är min födelsedag. Vaknade med att kolla på mobilen och se 10 sms ligga och vänta. Massor av gratulationer från dom bästa. Sen gick man in på fb och ser ännu mera gratulationer och så kan man ju inte svara bara på några så det var ju bara att sätta igång. Tog en stund men det var det värt! Snart kommer bea en stund sen ska man fixa sig ordning för attt åka till norrtälje och fira lite mer med en tjusig middag med tjusiga människor på G :D kan det bli bättre....hm.... det får vi se!



Sitter och lyssnar på fin fina låtar, speciellt denna som man inte kan vara mer stolt över sig själv för!


18 november

tråkigt för att man råkar ju vara klar på den längsta lektionen på dagen... så detta är vad jag har gjort.. enjoy!!

Vad ska man säga?

Jag har ju då varit på Bullet for my Valentine igår med min syster som jag fick i födelsedags present. Fan det var ju helt sjukt jävla bra! Det finns inga ord för att beskriva hur jävla bra dom va. Men en sak, asså basisten ojojoj säger jag bara. Snacka om dra när denna låt nedan spelades.... ahh!
" Kärlek ♥" som en viss person skrev och det stämmer in perfekt!

Kings of leon

Jag kan ialf bli glad över denna låt när man har missat chansen att ta en Mac dator..♥


klappa händerna när du är riktigt glad

träning det kan vara så härligt. Tyvärr blir det ingen inomhus träning ikväll för jag ska in till stockholm och vara med min syster. Vi ska käka och sen vet jag inte, hon har något lurt på gång men jag kan inte veta vad det kan vara, det ska bli så spännande.
Hoppas ni får en lika spännande kväll som jag får!
Puss ♥

klappa händerna när du är riktigt glad

träning det kan vara så härligt. Tyvärr blir det ingen inomhus träning ikväll för jag ska in till stockholm och vara med min syster. Vi ska käka och sen vet jag inte, hon har något lurt på gång men jag kan inte veta vad det kan vara, det ska bli så spännande.
Hoppas ni får en lika spännande kväll som jag får!
Puss ♥

tonights gonna be a good night

Hejhopp
Inte speciellt mycket träning denna vecka men det kan jag överleva utan. Taggar nu inför helgen men för det så behöver jag träffa min Beasnutt en fredag kväll. Vi ska foto och vem ska vara modell... jo jag! OMG säger jag bara, jag som inte ens kan hålla mina ögon öppna på skolfotot. Sen blir det nog bara mys eller dra man iväg och gör något roligt som att kolla hockey. Bra för att göra något annat liksom :) haha fråga inte varför just hockey.
I helgen väntar Borlänge lördag och söndag. Kommer ha så jävla kul, bo på hotell och vara med människor omkring mig som gör mig glad!
Jessica (Musen) kommer vara vid min sida också hela helgen, är så glad för det!
Tar väl bilder förhoppningsvis under helgen men det vet man aldrig.
Puss♥

I wanna go back, back to school again

Nu sitter man i skolan igen, lovet har verkligen rusat iväg kan man ju säga. Men det var en lagom paus från skolan och nu blir det nya tag och ny attityd mot allt. Jag har haft det kanon under lovet med massa nya saker, eller jag kläder kanske som är det nya. haha
Varit hos farmor, åkt till stan fram och tillbaka nästan varje dags en i torsdags sen bara varit hemma chillat och en sak till... hade inte tränat på hela veckan, så jävla skönt! Men nu i veckan blir det bara träning och plugg. Hoppas på att få komma med till matcherna i cup-komunal nu i helgen och då ska vi möta Gästrikland och Dalarna i Borlänge lördag och söndag. Så spännande!
Saker och ting är fortfarande lite jobbigt och det kommer nya saker hela tiden, men som jag tänker så har livet alltid en mening och jag lär mig något av det hela tiden.
Puss♥

Det börjar närma sig

Nu fan är det kört allting, helvetes jävla skit!
Kan lika gärna skita i allt som jag är bra på och börja spela boul eller något i parken.. jag kan ingenting och n är det går bra är det alltid någonting som går fel.
Skolan börjar snart och då blir man den "upptagna kvinnan" igen. SYND!

Allt kan bara ta sig någonstans!!


lovet kommer, lovet går....

Nu är lovet igång och det började med en extremt lugn helg. I fredags så kom bea en stund och vi bara tog det lugnt gick en promenad med selma pratade ur sig lite sen gick vi in och glode i skolkatalogen och svullade lite lät popcorn och godis mums!
Lördags så var jag hemma exakt hela dagen, hela kvällen riktigt skönt. Skulle vila ordentligt till matchen som var dagen efter. Vi möte stockholm med upplandslaget, siffrorna var inte lyckat men för mig gick det BRA. Jag såg det som en träningsmatch och allt kändes då mycket lättare.
Sen nu måndag så har jag bara vaknat en mörk morgon eftersom jag vaknade extremt tidigt fråga mig inte varför, det bara blev så. Käkade frukost och sen masch ut till stallet och min darling till häst. Går framåt sakta men säkert hela tiden. När man var klar med det drog jag till bea och vi började på en liten speciell sak. En låda som vi pyntat men jag säger inte vad det ska vara för låda. ;) hahah kom hem efter ett tag och  nu ligger jag här i sängen och skriver detta. :)

Det var min helg i stora drag. Men nu denna vecka har jag verkligen fullt upp, kommer göra något varje dag. Men jag är ju den UPPTAGNA KVINNAN, höhö. Nu vet jag varför, eller har vetat det ett tag nu. I morgon bär det av till pappis jobb och ska sola solarium, wiiiie... är som en blekfis, inte för att det kommer bli skillnad på en gång men endå. Sen blir det farmor fram till onsdag kväll eller torsdag eftermiddag och då kiropraktor också. Längtar! skriver  mer sen♥


RSS 2.0