If you belive it's the right thing to do, do it!

In school now och missade en lektion hehe...men hon var inte så arg när jag kom och lämnade in en uppgift som ska vara inne om flera veckor. Hon är i alla fall en som tycker om mig i jämförelse med min mattelärare/mentor Ronny. Jävla.....!!!
Men det är en lång historia och som är så onödig att skriva om.
Det är redan onsdag nu och ja vi säger att tiden går fort, vilket jag tycker är underbart. Har spelat mycket tennis och kommer spela mer denna vecka för att det gör mig så glad. Det är viktigt att hitta saker som gör en glad. Det som är lite tråkigt är att jag kan ha tappat bort min mobil, då kommer det här moment när alla säger "typiskt Petra" och ja det är det men det är inge kul, jag vet inte vad jag gör. Jag är precis som alla andra men när jag gör minsta fel blir det katastrof i stället som t.e.x detta. Jag har varit skit duktigt med mina grejer och så en sak att jag inte kollar ordentligt i omklädningsrummet som jag alltid gör innan jag går om något har ramlat ut.
Ja-aa, that's me!
Veckan väntar med roliga och spännande saker. På fredag blir det övernattning i skolan i våran gigantiska Aula med lite IKEA köttbullar och lekar och massa kul som gammal tider, dags att bli lite liten och barnslig för en kväll. På lördag är det Sinnesfest nr 2 på en grym klubb här som heter Karbonklubb. Jag tycker den är skit bra för musiken, det är viktigt. Sen om det inte är folk där så kan man faktiskt ta sitt gäng som man är med och bara gå och ställa sig mitt på dansgolvet och dansa, tro mig folk reagerar och kommer upp så småningom.
Sen såklart om helgen tillåter blir det sol och bad som en extra lyx för sig själv.



Här är en jätte liten bild från klubben!

Inget funkar omkring mig ibland

Min lilla syster "värdfamiljen" satt och skulle komma på mitt grafiska lösenord och råkade bli lite för många så nu är den låst...ja vilket betyder inga bilder. Så dethär med blogg är inte min grej har jag insett. Eller så får jag börja köra med bara videoinlägg. Har fixat lite med det och vem vet det kanske kommer ut något om det. Men jag har haft ett helt okej påsklov. ALLAS föräldrar och kompisar har varit här och inte mina så jag har varit mycket ensam. Men tiden har ändå gått väldigt fort så jag ska vara glad för det och att skolan nu har börjat. Ligger bra till där med vilket är något lättare. Men nu är det lite problem med tanakr osv.
Jag hade en dipp söndag igår. Vilket betyder att jag grät för minsta lilla sak, min madre sa till exempel till mig att jag måste ställa in disken och jag började gråta....hallå, ställ in disken och skit i det hade varit annars men nu bara small det. Sånt händer här! Man saknar sin familj en stora trygghet!

Nu lyssnar jag på Glee och mår som en gud!



RSS 2.0